Constănțenii pot testa noul Citroen C4

311
Rădăcini Motors, noul dealer și service Citroen, a inaugurat showroom-ul din bulevardul Aurel Vlaicu nr. 186 B (Zona Pod IPMC), cu prilejul evenimentului de prezentare în avanpremieră a noului Citroen C4. Acesta poate fi testat la Rădăcini Motors Constanța în cadrul zilelor Porților Deschise, între 4 și 6 februarie.
Noul Citroen C4 poate fi comandat la un preț competitiv pentru segmentul berlinelor compacte, începând de la 10.290 euro cu TVA și 3 tichete Remat incluse. Acest preț include următoarele dotări: aer condiționat, ABS + EBD + AFU, computer de bord, geamuri electrice față, oglinzi exterioare electrice și încălzite, pilot automat, 6 airbag-uri, radio CD cu mp3, conexiune USB și Bluetooth și proiectoare de ceață cu funcție cornering.
Noul C4 este un melanj unic de creativitate și tehnologie și se diferențiază printr-un stil deosebit ce alternează linii curbe și drepte, linii sculpturale și finisaje de o calitate remarcabilă. Silueta noului C4 degajă robustețe și stabilitate. Stilul interior combină confortul la bord, rafinamentul și tehnologia cu cel mai mare portbagaj din această clasă.
C4 este și mult mai responsabil. Tehnologia micro-hibrida eHDI cu sistemul Stop&Start protejează mediul înconjurător și oferă experiența unui condus economic. La orice oprire, ca la semafor de exemplu, motorul se oprește, iar la ridicarea piciorului de pe pedala de frână, motorul redemarează automat și instantaneu, fără nici o intervenție a șoferului. Sistemul Stop&Start este un sistem cu demaraj mai rapid cu 40%, silențios, fără vibrații și adaptat utilizării zilnice ce vă va schimba total concepția asupra condusului.
Noua generație de motorizări de înaltă tehnologie cuprinde trei motoare pe benzină între 95 și 155 CP și patru motoare diesel între 90 și 150 CP. Gestiunea inteligentă a consumului, în cazul motorizărilor ce dispun de cutie manuală, este facilitată de Indicatorul de Schimbare a Rapoartelor de Viteză.
Din orice punct de vedere, noul C4 este construit pentru a rezista, fiind testat peste două milioane de kilometri înainte de a fi comercializat.
La bordul noului Citroen C4 veți trăi o experiență personalizată prin consola centrală ce reflectă creativitatea Citroen și vă permite să personalizați habitaclul. Culoarea luminilor din planșa de bord se poate modifica în cinci culori, de la alb la albastru. De asemenea sunetele de avertizare pot fi modificate prin alegerea între patru teme sonore.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3217 secunde