EBA i-a acordat titlul "Managerul anului" lui Silviu Wagner, directorul general al "Oil Terminal"

911
EBA i-a acordat titlul
Europe Business Assembly (EBA) este o organizație independentă, cu sediul la Londra, ale cărei obiective sunt legate de dezvoltarea și managementul colaborării economice, sociale și umanitare. Printre partenerii strategici ai EBA se numără: British Business Aliance (Marea Britanie), European Market Reasearch Centre (Belgia) și Congresul Internațional al Industriașilor și Antreprenorilor (Rusia).
Pentru activitatea desfășurată în 2010, EBA i-a acordat lui Silviu Wagner, directorul general al "Oi Terminal", titlul "Managerul anului".
Iată cum motivează organizația această decizie: "Întreprinderea condusă de dumneavoastră este cunoscută ca una de top în domeniu. Credem că tocmai companii precum a dumneavoastră, care luptă pentru perfecționarea în toate domeniile de activitate și este orientată invariabil spre interesele clienților, ar trebui să fie recunoscute pe plan internațional. (…) De aceea, ne face plăcere să declarăm că autoritatea dumneavoastră înaltă, managementul dumneavoastră eficient și fructuos, precum și orientarea spre problemele sociale i-au dat posibilitatea comitetului de nominalizări al Europe Business Assembly să vă desemneze pentru premiul internațional "Best Enterprises" (cele mai bune întreprinderi) - pentru dinamismul creșterii companiei în domeniul său, cu acordarea pentru liderul companiei a onorantului titlu "Manager of the year" (managerul anului), cu un certificat internațional și dreptul de a folosi acest atribut în scopuri de publicitate."
Se precizează că nominalizarea se bazează pe date statistice și de consulting, pe informații și cotații ale agențiilor, precum și pe recomandările partenerilor EBA. Înmânarea titlului va avea loc în cadrul ceremoniei din data de 3 martie 2011, la Summit-ul Energiei, de la Londra.
De-a lungul anilor, au fost premiate: Rosneft Oil Company și Interribflot (Rusia), KRKK d.d. (Slovenia), Aluminium (Kazakhstan), Belshina (Belarus), Banca de Economii (Moldova), R&M Industrial Serivices (Polonia) și altele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6101 secunde