Cooperare între firme românești și arabe, în domeniul tehnicii militare

284
Cooperare între firme românești și arabe, în domeniul tehnicii militare - cooperareintrefirmeromanestisiar-1551301853.jpg

Articole de la același autor

În cadrul unor demonstrații dinamice organizate în cadrul celei de a 25-a ediții a târgului internațional IDEX – NAVDEX 2019, desfășurat în Emiratele Arabe, la Abu Dhabi, au fost prezentate produse de ultima generație din domeniul UAV, vehicule blindate și pe roți, nave militare de tip fregate, corvete, patrulare, submarine, sisteme si soluții cyber, inteligență artificială, roboți. Alături de firmele românești din industria românească de apărare, la eveniment a fost prezentă și C.N. Romtehnica SA, cu un stand propriu.
Specialiștii firmelor Stimpex, Prooptica, CSR, Romanian Space Engineering și FHF Special Containers au promovat capabilități naționale în domenii de vârf ale securității și apărării – optronică, cybersecurity, comunicații, comanda-control, sisteme de protecție, în cadrul întâlnirilor de afaceri cu parteneri locali, parteneri din regiunea Orientului Mijlociu, dar și cu firme consacrate din Europa, SUA, regiunea Asia Pacific.


30 de firme din regiune și-au exprimat intenția de a coopera cu firme românești prezente la expoziție, inclusiv în cadrul unor proiecte joint-venture. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4132 secunde