Cooperare între România, Ucraina și Republica Moldova, cu finanțare europeană

234
Cooperare între România, Ucraina și Republica Moldova, cu finanțare europeană - cooperareromaniaucrainasirepubli-1551386850.jpg

Articole de la același autor

La Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a avut loc o întâlnire de lucru privind stadiul închiderii Programului Operațional Comun România - Ucraina - Republica Moldova 2007-2013. Prin cele 140 de proiecte finanțate prin program, în valoare totală de 147,9 milioane de euro (din care suma de 31,1 milioane euro a fost asigurată de beneficiari), s-au făcut investiții în infrastructura de transport din zonele de frontieră, în rețelele de energie, în gestionarea resurselor de apă și a deșeurilor și în pregătirea pentru situații de urgență. De asemenea, au fost finanțate proiecte care au vizat cooperarea între universități, institute de cercetare și autorități locale sau afaceri, instruiri în scopul reconversiei profesionale, dezvoltarea de soluții pentru modernizarea agriculturii. 


O parte dintre proiectele majore de investiții finanțate prin programul trilateral va continua cu finanțare europeană asigurată de noile programe bilaterale, România - Ucraina și România - Republica Moldova, aferente perioadei 2014-2020. (I.T.C.)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3021 secunde