cora lansează serviciul de livrare Express prin parteneriatul cu tazz by eMAG

1445
cora lansează serviciul de livrare Express prin parteneriatul cu tazz by eMAG - coratazz-1628273883.jpg

Articole de la același autor

cora dezvoltă serviciul cora Express prin lansarea unui nou parteneriat cu tazz, platforma de livrări la domiciliu deținută de eMAG. Clienții cora din București, Cluj-Napoca, Constanța, Bacău, Drobeta și Ploiești vor avea acces rapid, începând cu 6 august 2021, la peste 4.000 de produse esențiale din hipermarketul fizic, care sunt listate în aplicația tazz.

„cora investește continuu în dezvoltarea și optimizarea e-commerce, segment care are un potențial mare de creștere. Parteneriatul cu tazz se înscrie în strategia noastră de dezvoltare a online-ului și este în același timp un instrument de consolidare a relației cu clienții. Facem încă un pas spre aceștia, ne dorim să fim mai aproape de ei, să le înțelegem mai bine dorințele și să livrăm ca atare. Parteneriatul cu tazz întărește serviciul cora Express și se adaugă unei liste de platforme cu care colaborăm încă de anul trecut și datorită cărora clienții primesc comenzile într-un timp record, de doar 60 de minute de la plasarea acestora”, a spus Claudia Badea, director operațional e-commerce cora Romania și directorul hipermarketului cora Lujerului.

„Ne bucurăm să aducem produsele cora mai aproape de clienții tazz, printr-un parteneriat care le oferă acces la o gamă foarte largă de produse, dar și la oferte special gândite pentru ei. Planul nostru este să transformăm tazz by eMAG în aplicația pe care te poți baza oricând, iar livrările de cumpărături în mai puțin de 60 de minute să fie o realitate oriunde ai locui în România”, a declarat Alin Șerban, CEO tazz by eMAG.

Pentru a marca acest nou parteneriat, cora si tazz le-au pregătit clienților o ofertă specială, livrare gratuită și un voucher cadou în valoare de 20 de lei pentru o comandă de minimum 50 de lei, valabilă în contul acestora pentru comenzi până pe 5 septembrie 2021. Accesând www.cora.ro, clienții au acces la peste 40.000 de produse, iar opțiunile de livrare sunt variate: la domiciliu sau cu ridicare din magazin. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0391 secunde