Credit în lei pentru Prima Casă!?

257
Credit în lei pentru Prima Casă!? - bcr-1349779052.jpg
Reprezentanții BCR au anunțat că banca a primit în cadrul Programului Prima Casă o sumă suplimentară în valoare de 45 milioane de euro pe care intenționează să o acorde numai sub formă de credite în lei imediat ce legislația care reglementează Programul Prima Casă va permite băncilor să își completeze și/sau modifice ofertele inițiale de finanțare. 

"Programul Prima Casă se bucură de un succes enorm în rândul clienților încă de la lansare. Numărul cererilor s-a menținut într-un ritm constant de la începutul anului, astfel că volumul total al solicitărilor de credite depuse a ajuns să depășească semnificativ suma pe care BCR o mai are la dispoziție. Opțiunea noastră de a continua creditarea în cadrului Programului Prima Casa în moneda națională urmează atât recomandările Băncii Naționale a României cu privire la încurajarea creditării în lei, cât și dorințele clienților, ale căror solicitări de creditare în moneda națională sunt tot mai numeroase, pe fondul unei tot mai mari popularizări a riscului valutar asumat în cazul împrumuturilor în altă monedă decât cea în care realizează venitul", a declarat Ioana Mihai, sef departament Credite Garantate, BCR.

BCR a acordat, până în prezent, circa 30.000 de credite în cadrul Programului Prima Casă, în valoare de aproximativ 1,2 miliarde de euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Octombrie 2012
Stire din Economie : Când nu putem folosi cardurile de la BCR
Pagina a fost generata in 0.549 secunde