Credit pentru studii

210
Credit pentru studii - educatiepecreditcebancioferaimpr-1340867791.jpg

Articole de la același autor

O bancă din România a lansat, recent, creditul pentru plata taxelor de studii, în lei sau valută. Creditele pot fi folosite pentru plata taxelor de studii (postliceale, universitare sau postuniversitare: masterat, doctorat, MBA, ACCA, alte studii postuniversitare pentru domenii aplicate), efectuate în țară sau în străinătate și a cheltuielilor de cazare și masă pe perioada efectuării studiilor.

Creditul pentru studii negarantat - Academic BCR - este acordat în lei cu dobândă fixă și poate avea o valoare maximă de 30.000 de lei pentru o perioadă de maxim 7 ani, în cazul studiilor postliceale / universitare și 88.000 de lei pentru o perioadă de maxim 10 ani, în cazul studiilor postuniversitare.

Creditul pentru studii garantat cu ipotecă imobiliară - Academic Plus BCR - este acordat în lei și valută și poate avea o valoare maximă de 25.000 de euro (sau echivalent în lei) pentru o perioadă de maxim 7 ani, în cazul studiilor postliceale / universitare și 50.000 de euro (sau echivalent în lei) pentru o perioadă de maxim 15 ani, în cazul studiilor postuniversitare. Dobânda creditului poate fi fixă pe o perioadă inițială de 2 ani, sau variabilă pe toata durata creditului.

Banii sunt virați de bancă direct în contul instituției de învățământ, integral sau în tranșe anuale / semestriale, pe toată durata studiilor, pe bază de documente justificative. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 28 Iunie 2012
Stire din Economie : Reduceri de vară de la CFR
Pagina a fost generata in 1.6508 secunde