Crescătorii constănțeni de bovine pot depune, între 15 mai și 30 iunie, cererile pentru prima pe exploatație

167
Crescătorii constănțeni de bovine pot depune, între 15 mai și 30 iunie, cererile pentru prima pe exploatație - vaci8600x391-1337087455.jpg
Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari, precum și publicului interesat, că pot depune, în perioada 15 mai - 30 iunie 2012, cererea de plată aferentă anului 2012, în cadrul "Plăților naționale directe complementare - sector zootehnic, specia bovine".


De acest sprijin pot beneficia producătorii agricoli, crescători de bovine, persoane fizice, persoane juridice și/sau persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau familiale.

Solicitanții trebuie să depună cererea aferentă fiecărei exploatații la centrul APIA județean / local pe a cărui rază teritorială se află exploatația de bovine.


Prima pe exploatație se acordă, o singură dată pe an, producătorilor agricoli înscriși cu cod unic de identificare în evidența APIA, în funcție de efectivul de bovine înregistrat în Registrul național al exploatațiilor.

Depunerea cererilor se poate face individual, prin reprezentant legal sau prin intermediul reprezentantului asociațiilor crescătorilor de bovine legal constituite care sunt funcționale, conform bilanțului contabil anual depus pentru anul anterior solicitării primei.

Cererile pot fi completate și online prin accesarea site-ului www.apia.org.ro, pentru beneficiarii care solicită primă pentru un efectiv mai mare de 50 de capete bovine.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.4491 secunde