În noaptea de revelion

Concurs Criza financiară nu mai trece prin stomac

586

Articole de la același autor

Pe 1 ianuarie 2009, criza financiară va fi fost încă un motiv bun de distracție. Căci constănțenii nu au de gând să renunțe la petrecerea nopții dintre ani, indiferent de recesiunea care bate la ușă sau de disponibilizările care i-ar putea lăsa pe mulți fără bani de șampanie.
La fel gândesc și managerii hotelurilor și restaurantelor locale, care au început deja pregătirile pentru marele eveniment.
La hotelul Parc, din stațiunea Mamaia, distracția costă 290 lei/persoană și include un meniu variat, cu somon și file de porc la grătar. "Am pregătit un program de divertisment, cu formație de muzică lăutărească, folclor și colindători", spune George Chitic, șef unitate la Parc, care menționează că mai sunt și locuri libere, cei interesați putând face rezervări.
La complexul Bulevard, invitații vor avea parte de un meniu special, cu sturion la grătar, piept de curcan cu sos de afine și varză roșie, mușchi de vită cu sos Porto și file de porc cu mere caramelizate.
"Avem locuri libere, pentru că este încă devreme. Vom avea și un program de divertisment, dar acum nu ne-am decis încă asupra cuiva anume. Am fixat însă programul și meniul", spune Eugenia Chirică, directorul complexului.
Hotelul propune și mai multe pachete promoționale de cazare, pentru 3 – 4 nopți, cu micul dejun și cina festivă de revelion incluse în preț.
În alte localuri, serile de Crăciun și Anul Nou sunt tratate ca o seară normală. Șeful restaurantului Perla, Victor Scurtu, spune că nu s-a pregătit nimic special, dar că unitatea va fi deschisă: "Dacă apare cineva, va avea locuri disponibile. Putem organiza ceva mai special, dacă vom primi comandă de la o firmă sau de la un grup mai mare, cu până la o săptămână înainte".
În alte părți, cum este Scoica Land, toate locurile au fost rezervate deja, patronii așteptând acum doar seara de 31 decembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7557 secunde