Cu ce atragem turiștii pe litoral, în acest week-end

112

Articole de la același autor

Și acest sfârșit de săptămână va fi unul destul de încărcat cu evenimente, așadar turiștii care au ajuns la mare, dar și constănțenii vor avea cu ce-și umple timpul. Mai exact, cei care preferă viața de noapte trebuie să știe că pentru sâmbătă seară majoritatea cluburilor din stațiunea Mamaia organizează petreceri tematice, așadar trebuie să se înarmeze cu multă bună dispoziție pentru a petrece până dimineață.

Apoi, până duminică, 21 iulie, continuă cea de-a III-a ediție a Festivalului Național de Film Românesc, la Pavilionul Expozițional din Mamaia, cu noi proiecții gratuite în aer liber, dar și în interior. 

Tot până pe 21 iulie avem, la Maritimo Shopping Center Salonul Auto, ediția a doua, o adevărată expoziție de bijuterii pe patru roți. 

Pe de altă parte, în sud continuă Mangalia Grand Prix - curse de drift și drag pe cordonul rutier dintre Saturn și Venus. Pe arena special amenajată pentru această manifestare, în zona plajei dintre stațiunile Saturn și Venus, au loc, în fiecare seară, între orele 19.00 - 23.00, adevă-rate spectacole de drift și drag cu participarea unor piloți de renume mondial. Să nu uităm nici de Regatta BMW - Beneteau, care se desfășoară până pe 21 iulie. Cursele propriu-zise vor avea loc sâmbătă, 20 iulie și duminică 21 iulie, în zona litorală dintre Vama Veche și Capul Tuzla.

Jupiterul îi așteaptă pe turiști la Teatrul de Vară: 22 iulie - piesa de teatru "Cei trei purceluși"; 24 iulie - concert Proconsul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 19 Iulie 2013
Stire din Economie : Dolarul american coboară
Pagina a fost generata in 2.6312 secunde