Nu rata Salonul Auto Maritimo! Sunt expuse modele unul și unul!

398

Articole de la același autor

Ieri, Salonul Auto Maritimo și-a deschis larg porțile pentru constănțeni, dar și pentru turiștii aflați pe litoral. Bună parte a parcării centrului comercial a fost "invadată" de zeci de modele, și nu oricare, ci modelele cele mai noi și.. extravagante chiar, în unele cazuri.

Pe scurt, mii de cai putere și mașini în valoare de milioane de euro, am putea spune. Iar cum peste 150 de mașini sunt expuse la această a doua ediție a evenimentului, fiind prezente aproape toate mărcile, cei care doresc să-și cumpere o mașină au ce analiza și de unde alege.

În ediția de ieri v-am prezentat mare parte dintre "vedetele" care au fost aduse la Salonul Auto Maritimo 2013 de dealeri auto ca Autoklass, Autogrup, Bavaria Motors, Cardinal Motors, Exclu-siv Auto, Rădăcini Motors și Țiriac Auto. Pe lângă aceștia, expun pentru constănțeni și turiști și Autocomo, Dona, Motorex, Motor Expert și Raver.

Autocomo a venit și el cu câteva surprize plăcute, printre care se numără noul Grand Cherokee, modelul 2014, care este lansat în premieră la Salonul Auto Maritimo, precum și cu noul Fiat 500 L și Fiat 500 Cabrio.

La standul Raver, dealer autorizat Kia, constănțenii și turiștii pot vedea modele ca Cee’d, Sportage sau Rio. Vedeta Kia prezentă la Salonul Auto Maritimo 2013 este Cee’d GT cu 204 CP și accelerație de la 0 la 100 km/h în 7,7 secunde.

Expocar s-a prezentat la Sa-lonul Auto Maritimo cu cinci mărci, printre care și SsangYong (marcă coreeană) - cu modele ca Rexton, un SUV de clasă mare, și Korando. Nu lipsește nici Mazda, cu Mazda 6, de exemplu, Opel, cu toată gama de modele, precum nici Chevrolet, cu Trax. Lista este una, și în acest caz, destul de generoasă.

De asemenea, nici standul Motor Expert nu este de ratat! Iubitorii de cai putere găsesc acolo, printre altele, și ultimele noutăți din gama Lexus. Pe de altă parte, fanii mărcii Toyota găsesc și ei în cadrul salonului cele mai noi modele.

Dealerul Dona nu s-a lăsat nici el mai prejos. Fanii Seat pot vedea, de exemplu, noul Seat Toledo Reference, dar și noul Seat Leon, precum și alte modele recent apărute.

De menționat este că ajung la Salonul Auto Maritimo 2013 și Roxana Ciuhulescu (sâmbătă și duminică se va afla la standurile Jaguar și Land Rover, alături de echipa Pro Motor) și Corina Bud (cântăreața va susține un mic recital, va da autografe și va face fotografii alături de fani vineri, la standul Hyundai, începând cu ora 18.00).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 19 Iulie 2013
Stire din Economie : Dolarul american coboară
Pagina a fost generata in 1.5996 secunde