ȘEFUL de la CRIMĂ ORGANIZATĂ, Aurelian Pavel, cercetat disciplinar!

443
1
ȘEFUL de la CRIMĂ ORGANIZATĂ, Aurelian Pavel, cercetat disciplinar! - crimaorganizatarezultatepavel-1374242347.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au făcut public, în această după-amiază, rezultatul controlului desfășurat la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Constanța. În rândurile următoare vă prezentăm comunicatul de presă transmis de minister: 
"În urma verificărilor efectuate de către Corpul de control al ministrului Afacerilor Interne privind apariția în mass-media a unui înscris referitor la o serie de ofițeri de poliție, s-au constatat următoarele:


Lista prezentată în mass-media este o însemnare din luna decembrie a anului 2009 aparținând comisarului șef Aurelian Pavel, șeful structurii de combatere a crimei organizate din cadrul IPJ Constanța. Având în vedere perioada de timp care a trecut de la momentul realizării acelui înscris, echipa de control nu a putut stabili cu certitudine dacă respectivele produse au fost trimise și primite de către ofițerii nominalizați. 


În acest context, controlul intern nu poate reține în sarcina vreunuia dintre cei menționați în înscrisul respectiv comiterea unor fapte de corupție. În cadrul verificării administrative interne au fost cercetate înscrisuri, audiate, atât persoanele vizate, cât și cele presupus a avea cunoștință de situația respectivă. Menționăm că verificarea administrativă internă nu are la dispoziție nici instrumentele și nici posibilitatea administrării altor mijloace de probă specifice unei cercetări judiciare.


Pentru eliminarea oricăror suspiciuni care ar putea plana asupra probității morale a ofițerilor menționați în acel înscris, propunerea Corpului de control al ministrului a fost aceea de a trimite Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție raportul cu rezultatele acestei verificări, în vederea continuării cercetărilor.


În ceea ce privesc celelalte aspecte ale activității Brigăzii de combatere a crimei organizate Constanța, pe parcursul controlului, s-au identificat mai multe abateri care impun începerea cercetării prealabile disciplinare față de comisarul șef Aurelian Pavel, șeful B.C.C.O. Constanța, comisar șef Cristian Victor Lipan, șeful serviciului antidrog și comisar șef Niculae Dobrescu, șeful serviciului de combatere a finanțării terorismului și spălării banilor".


Reamintim că, la jumătatea săptămânii trecute, ministerul de resort a trimis Corpul de Control la Constanța, pentru a efectua verificări după ce, în presa centrală, a fost făcut publică o listă care ar cuprinde o serie de "cadouri" pe care ofițerii de la Crimă Organizată Constanța le-au fi făcut mai marilor din cadrul Poliției Române. Atențiile constau în pește, vin și whisky, se arată în lista făcută publică.


Comentează știrea

Oprisan
20 iulie 2013
nunta

Lasa Pavele .... nu fi suparat ! Bine ca ai apucat sa-ti faci nunta in uniforma ....Acum.... fie ce-o fi ....da-i in pixu nostru . Sunt invidiosi astia de la corpul de control ca n-au motocicleta ca a ta si nu sunt in stare sa se miste ca un balerin cum atat de frumos sti tu . Oameni rai Pavele .......oameni rai ....Lasa .. lasa ... asta e !!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 31 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Drogul care creează zombie
Pagina a fost generata in 0.5268 secunde