Cum este promovată Mamaia: distracție, multe pene și fete "apetisante"

1075
17
Cum este promovată Mamaia: distracție, multe pene și fete

Articole de la același autor

Ieri, sutele de persoane prezente la deschiderea oficială a ediției de primăvară a Târgului de Turism al României, care a început la Romexpo, au avut parte de un show incendiar. Zeci de domnișoare îmbrăcate sumar, animatoare în trei cluburi cu pretenții de la malul mării, dar și tineri arătoși, toți plini de pene și cu foarte multă bună-dispoziție, le-au arătat vizitatorilor și expozanților cum știu ei să se distreze, în Mamaia.


Vestitul film de prezentare, în varianta scurtă


De luni bune se anunță cu surle și trâmbițe și filmul de promovare a Stațiunii Mamaia, la fel ca și site-ul oficial al acesteia. Ieri filmul a fost prezentat la Târgul de Turism al României, însă nu integral, ci doar o variantă scurtă a acestuia, lansarea oficială urmând să aibă loc cu altă ocazie.


Despre ce este vorba? Este povestea unui cuplu care se îndreaptă către mare. Sunt cadre cu autostrada Soarelui, cu un tren și chiar cu un vapor care acostează în portul Constanța - așadar trei căi de a ajunge pe litoral. În cele câteva minute turistului i se arată practic ce poate face o zi și o noapte pe litoral, în Mamaia: sporturi, evenimente culturale și principala atracție: viața de noapte din stațiune! Turiștii pot vedea cam ce îi așteaptă prin cluburile de la malul mării. 


Nota de plată pentru toată această poveste nu este chiar mare, dacă am face comparație cu cât a costat "imnul" stațiunii Mamaia de anul trecut, cântat de Loredana. Acum costurile nu au sărit de 10.000 euro.


Din păcate, nici site-ul oficial al Stațiunii Mamaia nu a fost lansat. Se pare că deocamdată nu este gata, așadar rămâne de văzut când va fi posibil acest lucru, sau dacă nu se renunță de tot la idee.


Totuși, a fost făcut public calendarul de evenimente ce vor fi organizate în sezonul estival 2014. Vestea bună pentru constănțeni și pentru românii care vor să ajungă în Mamaia de 1 Mai este că lista evenimentelor din această perioadă este destul de lungă. 
Pe 1 mai va avea loc cunoscuta paradă de deschidere a sezonului estival 2014! Tot pe 1 mai iubitorii de muzică sunt așteptați la Sun-waves, iar în perioada 1 - 4 mai are loc festivalul The Mission, ambele pe plaja din Mamaia Nord. De asemenea, pe 3 mai se va organiza, pe Plaja Modern, o competiție de ciclism - Doltcini XCO. 


Comentează știrea

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
noni
14 martie 2014
normal

Pene, fete si distractie zici ca era un peste care promova o casa de toleranta. Dar stai chiar suntem o casa de toleranta, tot orasul este !! Haideti pe futodrom, ma scuzatj, sambadrom, la Mamaia !!! Unde fetele te fac la portofel si ajungi sa-ti creasca chiar tie pene pe spate!! Propun un car alegoric cu tigani, unul cu mosi sacosari, unul cu putori asistate social, si unul cu maidanezi. Zicea diliul ma scuzati, edilul, ca v-a interpreta mai multe roluri. De mult doresc sa-l vad cum i-ar sta cu zeghe, crede ca poate onora aceasta dorinta ??

admirator
14 martie 2014
asta e viziunea lui

despre turism... fete, pene, baieti... etc. Anul trecut, reclama lui trasnita si sacaitoare a adus cu 5% mai multi turisti in Mamaia. Dar incasari la fel ca cele din anul precedent... Deci? Oris e fura in dreaci, ori banii sunt cheltuiti aiurea... Pe de alta parte, este clar ca fascistul-neocomunist(?!!!) vrea sa transforme statiunea intr-o zona exclusivista, doar pentru cei cu multi bani. Cu ce ii atrage pe astia? Caci cei cu bani putini ocolesc Mamaia (sau vin doar sa se uite), iar cei cu multi bani sunt plictisiti de reclamele astea rasuflate si plagiate. Pina una alta, spre Mamaia s emai paote ajunge si cu avionul... Mai e un aeroport international prin zona... Ce sa faci cu profesionistele lui Mazarica... Totusi, la Maruta arata jalnic. Slabit, innegrit, imbatrinit... un mos cu ifose de Don Juan. Daca pleca la timp de la Primarie, acum poate lumea credea in palavrele cu "privatizarea" portului in folosul constantenilor. dar stiind faptele lui... In politica nu e bine sa tii banditii multa vreme in post. Mai schimbati-i, nene! se inteapa electoratul...

Un constantean
14 martie 2014
@noni

Noni, observ ca esti un "abonat" consecvent in a posta comentarii tampite la majoritatea articolelor publicate. Chiar nu realizezi ca ai devenit jalnic facand pe atotstiutorul? Au fost si altii ca tine, dar au renuntat. Tu cand o vei face?

Angela
14 martie 2014
@noni

De unde le scoti ? Ar fi de râs, daca realitatea nu ar fi de plâns. Exact senzatia asta am avut-o si eu si familia mea cand l-am vazut - un babalâc ofilit cu tulburare multipolara, care promoveaza intens proxenetismul si prostitutia.

admirator
14 martie 2014
mai copii,

noni e unul, admirator altul... persoane diferite, chiar daca -uneori- se comenteaza pe aceeasi lungime de unda.

ath
14 martie 2014
Promovarea feselor

Din multimea de carti postale din Constanta inceputului de secol XX,mi-a atras atentia cateva vederi numite "Tatari din Dobrogea".Nu cred ca in anul 1905 era cunoscuta notiunea de "promovare turistica".Turismul ca afacere s-a nascut ceva mai tarziu. Pot sa spun ca tipograful care punea pe piata vederi cu tatari din Dobrogea inceputului de secol XX,involuntar sau nu,facea promovare turistica.Din cele mai vechi timpuri,Orientul cu misterele si povestile lui i-a fascinat de fiecare data pe europeni.I-a fascinat pentru ca Orient inseamna o alta lume,alte obiceiuri,o alta civilizatie.Si astazi este la fel.Pentru romanii bucuresteni,obisnuiti cu moda de la Paris,Dobrogea si Constanta inceputului de secol,insemna un mic Orient,o destinatie turistica atragatoare si relativ ieftina.Teritoriul asta a fost unic in toata Romania prin obiceiuri,arhitectura dar mai ales prin bogatia istoriei.Azi,Dobrogea si-a pierdut identitatea.O mare "avere" nationala,micul Orient romanesc,a fost inlocuit cu ceva care nu apartine locului.Prin Bulgaria mai gasesti destinatii turistice cu specific local,iar in Grecia,ca sa nu pomenesc de Turcia europeana se scot bani grei din turismul istoric si cultural.La noi nu este cazul.Noi promovam dansurile braziliene,dansul din fese si scuturatul sutienelor impodobite cu pene colorate.Acum intreb si eu.De ce ar fi interesat un turist din Spania,sa vada un spectacol de prost gust la Mamaia sau care alegorice de carnaval cand poate sa mearga mai repede in Brazilia ? De ce trebuie sa vin din Germania ca sa ma destrabalez intr-un bar din Mamaia cand asta pot sa o fac acasa ? Din cate vod eu,promovarea turistica la Mamaia inseamna promovarea lui Catalin Botezatu.Stiu un loc in Romania,un loc cu o suprafata de 2x1.5m,care aduna numai intr-o singura zi din an pana la 40.000 de pelerini.Ce suprafata are Mamaia cata energie se consuma acolo,cati turisti vin intr-un an ?

noni
14 martie 2014
te salut si eu pe tine

Desi puteam avea un schimb de replici tampit, da-mi voie doar sa te salut ! Tu esti satul de mine, eu de altii, e un cerc vicios...

Răspuns la: @noni
Adăugat de : Un constantean, 14 martie 2014
Noni, observ ca esti un "abonat" consecvent in a posta comentarii tampite la majoritatea articolelor publicate. Chiar nu realizezi ca ai devenit...
noni
14 martie 2014
tot eu...

Cred ca noi am mai avut niste schimburi de idei si in trecut. Din pacate ceea ce sesizam cam toti , e trista realitate. Ca noi insa au ramas putini, e insa multi de comentat despre ce caracterizeaza, restul de constanteni, sustinatorii. Asa cum i-am raspuns celui intitulat ''Un constantean'', suntem satui unii de altii si totusi incercam coabitarea, asa e la comun. Mai vorbim...

Răspuns la: @noni
Adăugat de : Angela, 14 martie 2014
De unde le scoti ? Ar fi de râs, daca realitatea nu ar fi de plâns. Exact senzatia asta am avut-o si eu si familia mea cand l-am vazut - un...
noni
14 martie 2014
corect

Asa cum spui, persoane diferite dar unite uneori de aceleasi subiecte, ganduri si puncte de vedere. Desi uneori ne-am mai contrat, un numitor comun ramane, ne dorim sa traim civilizat, asa diferiti cum suntem.

Răspuns la: mai copii,
Adăugat de : admirator, 14 martie 2014
noni e unul, admirator altul... persoane diferite, chiar daca -uneori- se comenteaza pe aceeasi lungime de unda.
admirator
14 martie 2014
contradictiile sunt inevitabile

ar fi rau daca nu ar fi asa... dar ramane faptul ca avem multe idei comune; ar fi bine daca am gasi o modalitate de a le pune in practica... Oricum, indiferent de idei trebuie sa convietuim impreuna in orasul nostru... Chiar si cu "constantean" si ai lui... In fond, corvoada zilnica pe care o fac e sa-i fac sa priceapa adevarul despre liderul urbei... Cred ca si tu esti animat de aceleasi interese. Multumesc ziarului ca ne gazduieste comentariile. Nu vrem sa-i concuram, desi -uneori- ii mai criticam. Speram sa lamurim -mai bine- opinia publica constanteana despre diferite fapte si evenimente... Totusi, ziarul asta e prea feminist ca sa fie de dreapta...

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.418 secunde