Cum pot afla rețeta succesului proaspetele femei de afaceri constănțene

534
Cum pot afla rețeta succesului proaspetele femei de afaceri constănțene - businesswoman2-1331568216.jpg

Să pui pe picioare o afacere, și apoi să o faci și destul de profitabilă, nu este lucru chiar ușor, mai ales dacă ești femeie și vrei să lupți de la egal la egal cu bărbații influenți, cu zeci de ani de experiență. Un sfat de la o antreprenoare ce se poate lăuda cu o cifră de afaceri care să îi facă invidioși pe mulți este, așadar, oricând binevenit. 42 de femei de afaceri la început de drum, printre care și constănțence, pot beneficia de consiliere pentru dezvoltarea business-ului lor, primind sfaturi din partea celor mai de succes femei de afaceri din România. Acest lucru este posibil datorită unui proiect - Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin - implementat de Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR), în parteneriat cu Agenția pentru Implementarea Proiectelor și Programelor pentru IMM-uri (AIPPIMM) și Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM-uri din România (PNFAIMM).
"Oportunitățile pe care le veți avea în stabilirea unor parteneriate durabile, precum și informațiile, ideile și experiența care vă vor fi împărtășite vor face din afacerea dumneavoastră una de succes. Proiectul MENTORnet vă va oferi șansa de a colabora cu doamne care cunosc rețeta succesului și sunt dispuse să îl împărtășească, contribuind în mod decisiv la dezvoltarea business-ului dumneavoastră", subliniază responsabilii cu acest proiect.
Pentru a putea fi eligibile, constănțencele trebuie să îndeplinească simultan mai multe condiții: să aibă propria afacere de cel puțin un an, dar nu mai mult de patru ani, să aibă în subordine cel puțin un angajat și să participe la întâlnirile cu mentorul ales cel puțin o dată pe lună, timp de 12 luni. Doamnele care au fost selectate pentru a fi mentori ai antreprenoriatului feminin sunt: Liliana Agheorghicesei, Alice Botnarenco, Victoria Burton, Angela Cameniță, Cristina Chiriac, Elena Coandă, Doina Georgescu, Maria Grapini, Nicoleta Munteanu, Maria Pârcălăbescu, Sorina Plăcintă, Mihaela Rus, Elena Tiuca și Rodica Toth.
Constănțencele interesate pot completa formularul de înscriere, ce se găsește pe site-ul Agenției pentru Implementarea Proiectelor și Programelor pentru IMM-uri (acolo unde se află și datele de contact) cel târziu până pe 20 martie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 08 Martie 2012
Stire din Social : Câte femei sunt în România
Miercuri, 07 Martie 2012
Stire din Monden : Cele mai mari mituri despre sex
Pagina a fost generata in 0.3765 secunde