Cum putem obține bilete de tren cu până la 40% reducere

274
Cum putem obține bilete de tren cu până la 40% reducere - tren-1343077987.jpg
Orice reducere este binevenită în această perioadă de concedii. Începând cu 30 iulie, beneficiarii Cardului TrenPlus vor putea cumpăra și online bilete de tren, au anunțat reprezentanții CFR, așadar reducerii de 25% de care se bucură posesorii acestui card, se adaugă și reducerile acordate prin serviciul de cumpărare bilete CFR Online (de până la 15%). Cardul, care are o perioadă de valabilitate de un an, este nominal și netransmisibil și permite efectuarea unui număr nelimitat de călătorii, poate fi procurat de la stațiile sau agențiile de voiaj CFR, la prețul de 80 lei, în baza unei cereri scrise.
Pentru cumpărarea biletelor prin intermediul serviciului de cumpărare bilete CFR Online, clienții trebuie să se înregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, să completeze toți pașii indicați pe platformă, să aleagă destinația unde vor să ajungă și să finalizeze plata. După ce tranzacția este confirmată, clientul primește pe e-mail varianta electronică a biletului de tren, care nu trebuie obligatoriu tipărită, identificarea având loc pe baza unui act de identitate și a ID-ului de bilet.
Oricare utilizator de internet are posibilitatea de a cumpăra bilete la toate trenurile care circulă cu regim de rezervare (InterCity - IC, InterRegio -IR, Regio Expres - RE) în trafic intern, la preț întreg, copil, elev sau student, bilete dus-întors, minigrup 2 - 5 sau bilete cu reducere la cumpărarea cu anticipație de 6 - 30 zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 24 Iulie 2012
Stire din Economie : Au crescut depozitele în lei
Pagina a fost generata in 1.3153 secunde