Cum se pregătește Mamaia pentru 2014. Va avea și un videoclip de promovare

930
6
Cum se pregătește Mamaia pentru 2014. Va avea și un videoclip de promovare - auinceputpregatirilemamaia-1384350874.jpg

Articole de la același autor

Agențiile de turism, dar și operatorii economici de pe litoral (în special hotelierii) sunt la această oră mai mult decât mulțumiți, și asta pentru că au reușit, pentru prima dată, să conceapă în timp util pachetele turistice pentru sezonul estival 2014. Așadar, litoralul se poate "vinde" încă din luna noiembrie.

Primele vacanțe pe litoral pentru vara lui 2014 se pot cumpăra chiar de astăzi. În perioada 14 - 17 noiembrie are loc la Romexpo, în Capitală, Târgul de Turism al României, ediția de toamnă, manifestare la care se lansează pachetele turistice de tip "Turbo Early Booking" - program cu reduceri speciale valabile doar până la sfârșitul anului, unde pachetele turistice pot fi mai ieftine cu până la 40 - 50%) sau "Early Booking" - programul este valabil până la data de 31 martie, iar discounturile sunt de 30 - 40%. Mai mult, creșterile de preț anunțate pentru 2014 vor fi și nu prea. Chiar dacă zilele trecute patronatele anunțau o creștere a tarifelor de aproximativ 8%, reprezentanții agențiilor de turism spun că prețurile rămân pe loc.

"Este o premieră pentru litoralul românesc ca în luna noiembrie să pregătim deja sezonul estival 2014. Important de menționat este faptul că tarifele practicate pe litoralul românesc nu au mai suferit modificări în ultimii doi ani, ținând cont de rata inflației și criza economică, și nu vor crește nici în anul 2014, litoralul rămânând cea mai accesibilă destinație de vacanță. Pentru un grad sporit de atractivitate, pe litoralul românesc s-au demarat deja proiecte de reabilitare a plajelor, de cosmetizare a stațiunilor și de dezvoltare a întregii infrastructuri turistice, semn că deja pregătim sezonul estival 2014", a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral - Delta Dunării.

Potrivit acesteia, stațiunea Mamaia va avea anul viitor și un videoclip de promovare. Asociația Litoral - Delta Dunării îl va lansa în martie 2014, la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României.

Chiar dacă sezonul estival 2013 nu s-a ridicat la așteptările optimiștilor, de la 2014 se așteaptă multe. "În ceea ce privește traficul turiștilor pe litoralul românesc, estimăm că în anul 2014 vom avea o creștere de 5% față de anul 2013", a precizat Corina Martin. 

Comentează știrea

noni
14 noiembrie 2013
clipul ideal

Clipul la care m-as uita non stop ar putea fi acela cu ultimele imagini ale lui Pastaie, cu bocceluta in spate, plecand definitiv din primarie, oras si poate, din tara. Atunci sa vezi sarbatoare.L-as repeta la nesfarsit, un deliciu. Dar cum speranta moare ultima, inca mai sper sa vad acele imagini.

sindbad
14 noiembrie 2013
Casting intre 60-90 ani...

Bun! Inca un videoclip, tot asa, facut pe banii pulimii si in beneficiul gastii, ca doar, nu-i asa, " Face cinste salvamaru'...

soni
14 noiembrie 2013
nu e NONI

Si pe multi din astia care intra pe cujet liber i-ar bucura disparitia ta nonica scump nonica. Hai lasa-ne. Am inteles nu-ti place de MAZARE. Altceva mai stii ?

SULTANUL NABUCODONOSOR REGELE SOARE
14 noiembrie 2013
bai ,care comenteaza? eu posed acest oras si judet,sunteti sclavii mei,ai sultanului absolut !!! comenteaza careva?

sluga mea credincioasa ,soni, sa nu uiti sa vii sa ti dau tainul zilnic pt postari pro primarie si pro nabucodonosor

noni
14 noiembrie 2013
una noua

Acum nu-mi place nici de tine...

Răspuns la: nu e NONI
Adăugat de : soni, 14 noiembrie 2013
Si pe multi din astia care intra pe cujet liber i-ar bucura disparitia ta nonica scump nonica. Hai lasa-ne. Am inteles nu-ti place de MAZARE. Altceva...
noni
14 noiembrie 2013
daca tu zici

Comentariile mele, acolo unde am avut ceva de spus, au starnit multe polemici, comentarii, lumea a retinut ID-ul meu, m-au clonat, m-au votat si cu plus si cu minus...deci cred ca fac un bine ziarului...lumea citeste si comenteaza, pe ei, pe mine, pe altii, o familie mare si fericita.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6709 secunde