Cursul lunii la CCINA Constanța

283
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) organizează un curs de formare auditori interni ai sistemului de management integrat (calitate, mediu, sănătate și securitate ocupațională). Acesta se desfășoară în perioada 20 - 23 martie, în sala de conferințe a CCINA.

Cursul urmărește înțelegerea cerințelor fiecăruia dintre cele trei standarde de referință ISO 9001, ISO 140001 și OHSAS 180001 luate în considerare la implementarea sistemului de management integrat, din perspectiva celor care evaluează sistemul. În plus, cursanții vor fi familiarizați cu terminologia specifică auditului sistemelor de management și cu principiile și obiectivele auditului și a tehnicilor utilizate în acest proces.

În rândul lectorilor se numără Rodica Munteanu și Viorel Dobre, auditori și experți.

Evaluarea cursanților are două componente: evaluarea continuă pe durata celor patru zile de curs, atât pe baza exercițiilor individuale, de grup, cât și evaluarea finală pe bază de test scris.

Pe baza rezultatelor evaluării se va emite pentru fiecare participant câte trei certificate de auditor pentru calitate, mediu, sănătate și securitate ocupațională, în limba română, de TUV Nord România. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7884 secunde