Dacia a luat marea decizie. Va costa 5 milioane de euro!

322
1
Dacia a luat marea decizie. Va costa 5 milioane de euro! - ingarajulnostrudaciaduster25655x-1439243993.jpg

Articole recomandate

Uzina Dacia și Primăria Mioveni pregătesc un proiect de 5 milioane de euro, un muzeu unde vor fi expuse toate modele produse de fabrica piteșteană, începând din 1968 și până în prezent. Proiectul va fi finanțat de autoritățile locale, iar Dacia se angajează să aducă mașinile și să se ocupe de întreținerea lor.

Primul muzeu al mașinilor Dacia va fi deschis anul viitor. Uzina de la Mioveni va furniza toate exponatele, de la primul model Dacia 1100, până la cele mai noi. O parte dintre automobilele care vor fi expuse, mai exact 28, se află deja în depozitele fabricii, iar unele sunt achiziționate de pe piața liberă.

"El va fi un proiect grandiose din metal și sticlă, cu săli d econferință, săli de prezentare , cu muzeul în sine, unde la ora actual sunt în jur de 57 de modele , începând de la primul model din 1968. Se va lega din punct de vedere al arhitecturii cu bazinul de înot , cu sala de sport, cu exportul de la Dacia și fiind si central zero al orașului din punct de vedere al agrementului", a spus Ion Georgescu, primar Mioveni.

Oamenii din oraș sunt încântați de ideea de a avea un muzeu cu toate modelele Dacia.

În 2014, Automobile Dacia a devenit compania cu cea mai mare cifra de afaceri din România, scrie realitatea.net.



Comentează știrea

Rodica
11 august 2015
Colaborare cu castiguri din prima luna!

Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 07 Mai 2015
Stire din Economie : Veste bună despre DACIA
Pagina a fost generata in 1.5689 secunde