Delegația CERONAV participă la lucrările subcomitetului IMO

130
Delegația CERONAV participă la lucrările subcomitetului IMO - ovidiucupsa-1367406296.jpg
Ovidiu Sorin Cupșa, directorul general al Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV, și Ciprian Plăcintă, director dezvoltare, participă, în această săptămână la cea de-a 44-a sesiune a subcomitetului privind standardele de instruire și certificare a personalului navigant maritim, din cadrul Organizației Maritime Internaționale.

Pe agenda de lucru a acestei sesiuni se află validarea cursurilor model, practicile ilegale privind eliberarea certificatelor de competență, dezvoltarea unei strategii de e-navigație, revizuirea recomandărilor privind instruirea personalului de la bordul unităților mobile offshore.

"Participarea în mod constant la lucrările comitetelor și subcomitetelor IMO are în vedere obținerea nemijlocită a noilor informații cu privire la standardele de instruire a navigatorilor. Ca centru de pregătire, CERONAV este în permanență preocupat de dezvoltarea și îmbunătățirea activității de predare în conformitate cu rezoluțiile convențiilor internaționale la care România este parte" - a afirmat Ovidiu Cupșa.

Prin participarea la aceste sesiuni și implementarea modificărilor aduse standardelor de pregătire în conformitate cu rezoluțiile IMO, CERONAV se menține în rândul centrelor de training maritim performante la nivel mondial.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3531 secunde