Delegația portului Constanța, la Conferința Organizației Porturilor Maritime Europene - ESPO

110

Articole de la același autor

În perioada 29 - 31 mai 2013, o delegație a Companiei Naționale "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța, membru cu drepturi depline în Asociația Internațională ESPO (Organizația Porturilor Marime Europene), participă la adunarea generală și conferința ESPO, organizate și găzduite de Portul Varna.

Tema principală a reuniunii este "Dezvoltarea portuară prin cooperare - Spre noi sinergii", dar se vor aborda subiecte cu referire la dezvoltarea coridoarelor de infrastructură și marketingul strategiilor internaționale ale autorităților portuare care fac parte din ESPO.

Programul va include, de asemenea, punctele de vedere ale experților asupra economiei europene, shippingului și porturilor. În prima zi a conferinței, vice-președintele Comisiei Europene, Siim Kalas și directorul executiv al EMSA (Agenția de Securitate Maritimă Europeană), Markku Milly vor susține prezentări pe teme de maxim interes, iar a doua zi va fi dedicată politicii portuare europene. 

Organizația Porturilor Marime Europene - ESPO este formată din autorități portuare, administrații portuare și asociații ale porturilor maritime ale Uniunii Europene și Norvegia. Organizația este de asemenea deschisă pentru membri observatori din țările vecine ale UE. Fiecare stat membru are un delegat oficial în comitetul executiv, care este organismul de elaborare a politicilor organizației.

CN "APM" este membru al acestei organizații din 2006, la început membru observator, pentru ca din 2008 să devină membru cu drepturi depline al ESPO. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0042 secunde