Campania ziarului "Cuget Liber" are ecouri în parlament

Deputatul Dan-Radu Zătreanu inițiază proiectul legii pentru salvarea zonei peninsulare a Constanței

696
Deputatul Dan-Radu Zătreanu inițiază proiectul legii pentru salvarea zonei peninsulare a Constanței - 03c39347101ed0db3100eaf4317cf2ea.jpg
Campania "Luați-i Peninsula lui Mazăre!" inițiată de redacția ziarului "Cuget Liber" a reușit să atragă, până în prezent, 511 adeziuni din județul Constanța, din celelalte județe ale țării, din SUA, Marea Britanie, Africa de Sud, Spania, Irlanda, Franța, China, Canada și Germania.
Printre semnatarii petiției se află numeroase personalități din spațiul public: ziariști și scriitori, artiști și profesori universitari, politicieni. Legislativul român este reprezentat de deputatul Constantin Chirilă (poziția 106), senatorul Mircea Banias (poziția 486), ambii din Constanța, iar Parlamentul Europei, de deputatul Sebastian Bodu, din Constanța (poziția 486).
Deputatul Dan - Radu Zătreanu, din București, s-a alăturat pe Facebook grupului de susținători ai inițiativei și s-a angajat să facă mai mult decât atât: "Am semnat și petiția aferentă și, așa cum am promis, lucrez la proiectul de lege. În câteva zile îl termin și îl pun pe wall-ul vostru ca să faceți eventualele îmbunătățiri! Peninsula trebuie salvată!" - scrie deputatul pe Facebook.
Dan - Radu Zătreanu este inginer de profesie, absolvent al Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri, din cadrul Institutului de Construcții București. Are la activ 17 propuneri legislative, dintre care se remarcă proiectul de lege privind constituirea, organizarea și funcționarea Zonei Metropolitane București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4681 secunde