Concurs Dobrogea a lansat pâinea sanogenă

988

Articole de la același autor

Dobrogea Grup a organizat ieri, la Constanța, un workshop cu titlul "Pâine și sănătate la Dobrogea Grup" în cadrul căruia a lansat conceptul de pâine sanogenă.
Obiectivul principal al evenimentului a fost prezentarea către medicii specialiști nutriționiști, endocrinologi, diabetologi, pediatri și interniști și a reprezentanților autorităților locale invitați a realizărilor și proiectelor grupului orientate în direcția alimentației sănătoase și concretizate prin dezvoltarea de noi produse.
Invitatul de onoare al evenimentului a fost directorul Institutului de Cercetări Alimentare București, Gheorghe Mencinicopschi, care a subliniat că "mâncăm fără să ne hrănim". "Alimentele sunt savuroase și frumos prezentate dar nu au valoare nutritivă și conțin aditivi uneori chiar periculoși pentru sănătatea noastră. De aceea trebuie să fim atenți la ingredientele menționate pe etichetele alimentelor, să alegem alimentele sănătoase și să cerem producătorilor alimente care ne ajută să ne păstrăm sănătatea".
La rândul său, președintele grupului de firme Dobrogea, Fotini Teodorescu a adăugat că pâinea sanogenă este unul din alimentele viitorului, fiind obținută în condiții de control strict al igienei și disciplinei. "Oferim pieței românești prima pâine sanogenă, 100% naturală, cu termen mare de valabilitate, bazat exclusiv pe capacitatea de autoconservare, fără aditivi alimentari și care păstrează gustul și aroma pâinii tradiționale românești", a declarat Fotini Teoderescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9756 secunde