Docherii britanici refuză să descarce petrolul rusesc de pe o navă germană

159
Docherii britanici refuză să descarce petrolul rusesc de pe o navă germană - docheriibritanicirefuzasadescarc-1646669744.jpg

Articole de la același autor

Docherii dintr-un terminal portuar de pe râul Mersey, situat în nord-vestul Angliei, refuză să descarce petrolul rusesc de pe nava de 40.558 tdw „Seacod”, înmatriculată sub pavilion german, arată BBC. Marfa ar fi trebuit să ajungă la rafinăria de petrol britanică Stanlow.

Guvernul Regatului Unit a interzis navelor cu „orice conexiune rusească” să intre în porturile sale din cauza invaziei Ucrainei de către țară. Sindicatul Unite atenționează că marfa nu a fost inclusă în interdicție și a cerut miniștrilor „să închidă această lacună”.

După invazia rusă a Ucrainei, Regatul Unit a fost prima țară care a interzis accesul în porturile sale pentru toate navele care sunt deținute, operate, controlate, înregistrate sau sunt sub pavilion rusesc.

În dorința de a ocoli restricțiile, multe companii rusești apelează la operatorii maritimi ai altor țări pentru a-și transporta mărfurile.

Săptămâna trecută, docherii din Kent au refuzat să descarce două tancuri cu gaz lichefiat rusesc.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.499 secunde