Două nave s-au ciocnit pentru că unul dintre comandanți se urina în mare

653
6
Două nave s-au ciocnit pentru că unul dintre comandanți se urina în mare - douanave-1483369908.jpg

Articole de la același autor

Tancul petrolier "Erin Wood" aproape s-a scufundat deoarece nefericitul său căpitan s-a dus să se urineze peste bord, în loc să fie atent la celelalte nave de pe culoarul de navigație.

Căpitanul a fost surprins la foarte scurt timp după ce și-a părăsit postul de comandă pentru a merge la pupa. Lipsa de atenție aproape i-a costat viața pe el și pe alți trei membri ai echipajului. După doar câteva minute, nava a fost lovită de "Darjoa", un portcontainer de patru ori mai mare.

În urma impactului, tancul "Erin Wood" s-a înclinat într-o parte, până la nivelul mării, astfel că apa a pătruns prin ușile deschise, în interior, inundând puntea, cabinele și sala mașinilor. Timp de 15 secunde terifiante, nava a părut că este gata să se scufunde, dar cumva a reușit să se desprindă de bulbul portcontainerului "Darjoa" și a revenit la poziția verticală. 

Comentează știrea

marinaru dezinformat
3 ianuarie 2017
articol NUL

Cand/unde s-a intamplat?? Vreo ancheta in curs?? Motive/concluzii?? NU! Pt ca asta e doar un alt articol de umplutura, scris la modul super-amator. Ma mir ca nu ai inceput cu "N-o sa-ti vina sa crezi!!..."

jj
3 ianuarie 2017
j

Articol furat de pe mirror, un fel de libertatea englezeasca. Jurnalism de birou

UN MARINEL
3 ianuarie 2017
PROSTIA DE RANG INALT

IOANE, TU ESTI PROST SAU TE FACI? SAU POATE NU AI VAZUT IN VIATA TA UN PETROLIER SI NICI NU AI HABAR CA UN CAPITAN, COMANDANT NU CONDUCE NAVA CUM CONDUCE UN TAXIMETRIST MASINA. MAI INTAI NAVA DIN FOTO ESTE UN BARCAZ DE DOI LEI SI IN NICI UN CAZ TANC PERTOLIER. DOI, TU CREZI CA ,COMANDANTUL NU POATE SA SE DUCA SA SE PISE ,SA DOARMA SAU SA-SI TRAGA NEVASTA (CACI AU DREPTUL SA CALATOREASCA CU CONSOARTA)....CE CACAT DE ARTICOL ESTE ASTA? NU TI-A TRECUT MAHMUREALA? UN DOCHER DINTR-UN PORT AFRICAN CU DOUA CLASE AR PUTEA SA-TI DEA LECTII DE NAVIGATIE. ESTI DE-A DREPTUL RIDICOL. SA STI CA TANCURILE PETROLIERE AU WC-URI IN SALA DE COMANDA, NU TREBUIE SA TE DUCI SA TE PISI PESTE BORD.....

eugen
3 ianuarie 2017
Tancul petrolier "Erin Wood

Tancul petrolier "Erin Wood este un mic tanculet de bunker cu echipaj de max 4 pers care probabil in timpul manevrei de operare a lovit port containerul

marinaru dezinformat
3 ianuarie 2017
CERE-TI SCUZE, IOANE!!!

Ioane!!...domnu Tita-Calin!...dupa cum vezi si din celelalte comentarii, articolul tau e incomplet/prost copiat/tradus. Fii amabil si cu balls si cere-ti scuze la baieti! Unii dintre noi au ani de zile pe mare si chiar citeam cu interes articolul. Daca era scris cum trebuie... ;)

marinaru dezinformat
3 ianuarie 2017
CERE-TI SCUZE, IOANE!!!

Ioane, apropos de articole scrise cum trebuie: o persoana "urineaza", nu "se urineaza", cum gresit ai formulat tu titlul... ;)

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 03 Ianuarie 2017
Stire din Economie : Dolarul a înghițit 3,75 bani
Marţi, 03 Ianuarie 2017
Stire din Economie : Incidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 1.8778 secunde