Eticheta lingvistică europeană

172
1
"Eticheta lingvistică europeană" a fost înființată cu mai mult de zece ani în urmă pentru a conferi recunoaștere proiectelor inovatoare în materie de predare și învățare a limbilor. Prima "etichetă lingvistică europeană" din cadrul premiilor dedicate etichetelor va fi prezentată la conferința "Multilingvismul în Europa", de la Limassol. Coordonatorii din țările participante au nominalizat, fiecare, un proiect lingvistic național care are o valoare adăugată europeană excepțională. Proiectele au fost evaluate de un juriu european, care a selectat cinci câștigători.

Comisia Europeană și Consiliul Europei intenționează să semneze un acord oficial de parteneriat în 2013, care ar consolida cooperarea lor în domeniul multilingvismului și al învățării limbilor, în domenii cum ar fi evaluarea, recunoașterea calificărilor, schimbul de experiență și de date, instrumentele bazate pe IT, educația în limba țării gazdă pentru adulții migranți, precum și educația în principala limbă de predare pentru copiii acestora. 

Comentează știrea

DTMfMArQlUujXlo
24 august 2014
tITTaXugv

GLgMJg rvgxgmuxzrld, [url=http://wrtxkeepxdqx.com/]wrtxkeepxdqx[/url], [link=http://rppkovtdccgk.com/]rppkovtdccgk[/link], http://iomhvxqyxlek.com/

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4132 secunde