Eveniment expozițional de mare interes: Smart Energy Expo Constanța 2022

205
Eveniment expozițional de mare interes: Smart Energy Expo Constanța 2022 - evenimentexpozitionaldemareinter-1658320511.jpg

Articole de la același autor

În perioada 19 - 21 august 2022, Pavilionul Expozițional Constanța găzduiește evenimentul Smart Energy Expo. Acesta reprezintă platforma ideală prin care societățile își pot promova produsele sau serviciile, în special în domeniul energiei inteligente (Smart Energy) sau conexe, se pot orienta către noi piețe, își pot găsi noi parteneri de afaceri sau consolida relația cu actualii parteneri. Totodată, participanții pot afla și cele mai noi tendințe din domeniul lor, având și ocazia de a verifica oferta concurenței.

În cadrul Smart Energy Expo se vor organiza și workshop-uri specifice unde vor fi prezentate soluțiile de finanțare nerambursabilă și avantajele utilizării produselor și serviciilor smart energy.


Ineditul eveniment este organizat printr-un parteneriat dintre mediul de business reprezentat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație Și Agricultură Constanța, sectorul public reprezentat prin Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța și mediul nonguvernamental reprezentat prin Asociația pentru Dezvoltare Regională și Politici Europene. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1465 secunde