Eveniment marca IntelSOFT, dedicat constructorilor constănțeni

318
IntelSOFT organizează vineri Conferința "IntelSOFT Deviz Profesional 2011 - Întocmirea documentației de ofertare și decontare a lucrărilor de construcții și instalații". Evenimen-tul, care are loc între orele 10.00 - 13.00, în Sala Decebal a hotelului Ibis, este adresat inginerilor constructori implicați în activitatea de întocmire a documentației de ofertare - decontare, firmelor de proiectare și execuție, precum și autorităților contractante.

"Utilizatorii programelor noastre, deși sunt mereu în criză de timp și trebuie să facă față dificultăților și piedicilor aparent insurmontabile, se disting prin respectul față de lucrul bine făcut. Dorința noastră este ca prin ceea ce facem să îi aducem împreună pe cei ce fac ceea ce știu cel mai bine: proiectarea, estimarea, ofertarea, planificarea, organizarea, administrarea și finalizarea cu succes a proiectelor de construcții, pentru că împreună descoperim cele mai bune soluții la dificultățile cu care ne confruntăm", a precizat mana-gerul de proiect, Bogdan Damian.

Participanții la conferință vor avea ocazia să cunoască și să înțeleagă avantajul utilizării programelor profesionale pentru estimarea, ofertarea și decontarea lucrărilor în construcții. Vor fi prezentate componentele adăugate programului în ultimele versiuni: generatorul automat al articolelor de transport, funcția de import a listelor cu cantități din orice format electronic, componenta de căutare / înlocuire a articolelor din proiecte. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 04 August 2011
Stire din Economie : E criză de ofițeri mecanici
Pagina a fost generata in 1.5567 secunde