"Fii manager pentru afacerea ta!"

890
1
Vineri, 26 august 2011, Universi-tatea "Spiru Haret", prin Facultatea de Management Financiar Con-stanța, a lansat proiectul "Fii manager pentru afacerea ta!". Acesta este realizat în parteneriat cu Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Constanța și Project Management Solutions SRL Constanța, urmând a se finaliza la 31.03.2014.

Proiectul urmărește dezvoltarea unui minimum de competențe și abilități antreprenoriale, care să permită unor persoane: șomeri, studenți, masteranzi din anii terminali, întreprinzători să inițieze o afacere.

Din cele două grupuri țintă ale proiectului, vor face parte 330 de persoane, în total. 50% dintre ele ar urma să lanseze o afacere la finalul proiectului.

În cadrul programului vor fi organizate cursuri, acțiuni de consiliere, centre de formare și consiliere, campanii de promovare a culturii antreprenoriale etc.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European și va fi implementat în cadrul regiunilor de Sud-Est și Sud-Vest Oltenia. Lansarea proiectului s-a făcut în prezența presei și a grupurilor țintă.

Informații suplimentare privind proiectul sunt disponibile la adresa: www.spiritmanagerial.ro. 

Comentează știrea

Gore Piru
27 august 2011
Cine sa predea managementul afacerii? Doctori in stiinte far opere?

Tov Tita Calșin mai faceti articole si adevarate nu aberatii de la Spiru Haret, din Constanta. Cine are opere in domeniul economic, afara de diplomele cumparate, ca si ezmenele la Kilogram?De ce nui faceti un sondaj citi dintre absolventii de la Spiru Haret au de lucru in privat?si citi la Consiliul local si Judetean? Acest local de prostire in masa ar trebui desfiintat, dar se va desfiinta singur, cu cei care il conduc.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4731 secunde