Finanțare de 54 de milioane de lei, acordată de EximBank

122
Finanțare de 54 de milioane de lei, acordată de EximBank - finantareeximbanksediunou1-1418228073.jpg

Articole de la același autor

EximBank a acordat companiei Romelectro SA, unul dintre cei mai mari contractori generali pentru proiecte energetice, un plafon de finanțare multiprodus în valoare de 54 de milioane de lei, destinat derulării unui contract încheiat cu Transelectrica.


Facilitatea structurată de bancă include atât o componentă de finanțare - care acoperă nevoile temporare de cash, cât și una de garantare - scrisori de garanție bancară pentru bună execuție și restituire avans, necesare Romelectro pentru proiectul retehnologizării unei stații electrice de transformare a Transelectrica.


"EximBank își respectă angajamentul ferm asumat de susținere a companiilor românești și, iată, continuă să-și extindă portofoliul de clienți prin încheierea acestui acord cu unul dintre liderii în servicii pentru industria energetică. Antreprenorii români, și în special cei care activează în domeniul energetic, vor găsi la EximBank întreaga disponibilitate mai ales că susținerea acestui sector rămâne o prioritate pentru bancă. EximBank va continua să acționeze pentru consolidarea industriei energetice românești într-o manieră viabilă economic și care să țină cont de orientările strategice ale României în regiune pe termen mediu și lung", a spus Traian Halalai, președintele EximBank. 


Romelectro a câștigat licitația organizată de Transelectrica pentru retehnologizarea stației electrice 400/220/110/20 kV Bradu, un important nod în cadrul Sistemului Electroenergetic Național ce asigură conexiunile și tranzitul de putere din zonele cu excedent de energie electrică (Muntenia și Oltenia) către zonele deficitare din Transilvania. Valoarea contractului depășește 29 de milioane de euro și se va derula pe o perioadă de patru ani, se arată în comunicatul dat publicității de EximBank.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2154 secunde