Din ce să improvizezi suporturi volante pentru reviste

106
Din ce să improvizezi suporturi volante pentru reviste - suporturireviste-1418228055.jpg

Articole recomandate

Persoanele care își doresc să aibă mereu la îndemână revistele preferate, indiferent de camera în care se află, și în același timp, suporturile respective să fie și un mijloc volant de înfrumusețare și decorare, se pot ghida după sfaturile http://www.amazinginteriordesign.com:

1. Umerașele de haine pot fi folosite și pentru păstrarea revistelor. Ba mai mult, câteva umerașe fixate în perete, unul sub altul, pot înlocui clasicele tablouri (vezi foto).

2. Vopsește câteva găleți din metal în culori vesele, apoi introdu revistele în ele. Găletușele pot fi puse direct pe pardoselă, pe o masă, un dulap sau agățate pe perete cu ajutorul unui suport.

3. Realizează pe comandă (la un atelier de tâmplărie) câteva bibliorafturi din lemn cu decupaje (exemplu în galeria foto). Vor deveni elemente de decor cel puțin simpatice.

4. Jaluzelele vechi din lemn pot fi repuse în drepturi prin transformarea lor în suporturi pentru păstrarea revistelor.

5. Un cadru de lemn, un cablu electric, câteva cuie și puțină îndemânare sunt suficiente pentru a realiza un suport de reviste original.

6. Reciclarea lucrurilor vechi este un obicei bun pe care ți-l poți și tu însuși. Dacă ai acasă câțiva paleți vechi din lemn, utilizează-i la realizarea unui dulap cu rafturi, pentru a depozita toate revistele pe care le-ai adunat în timp.

7. Mai mult ca sigur, în pod sau debara mai ai câteva lădițe de vin pe care s-a așezat de mult praful? Ce zici să le transformi în suporturi de reviste? Le poți expune direct pe pardoseală, în orice încăpere din casă. 8. O banală tijă de perdea poate fi "convertită" în suport de revista. Sunt necesare și inelele cu cârlige, cu ajutorul cărora vei prinde revistele. O soluție originală. 9. O scară veche reprezintă un element de decor simpatic, mai ales dacă amenajarea este realizată în stil vintage sau rustic. În plus, îi mai poți adaugă o utilizare: de suport pentru reviste. 10. Păstrează cutiile de cereale. Când aduni mai multe, "îmbracă-le" cu hârtie de cadouri și astfel vei obține niște suporturi șic pentru păstrarea revistelor. Idei multe să fie, că de bani mulți, nu se pune problema!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Etajere rustice
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Pardoseli pentru o baie de lux
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Ingrediente eco pentru curățenie
Pagina a fost generata in 1.6922 secunde