Pardoseli pentru o baie de lux

511
Pardoseli pentru o baie de lux - pardoselibaie-1417530651.jpg

Articole recomandate

Bambusul, plăcile ceramice, bambusul, pluta sau vinilinul sunt câteva dintre materialele pe care le poți folosi pentru a pava baia locuinței tale. Însă nimic nu este mai rezistent la umezeală din această încăpere decât piatra naturală. Iată câteva tipuri de pardoseală perfecte pentru baie, recomandate de Casă.Acasă.ro:


Plăci travertine

Travertinul este o piatră naturală foarte rezistență la apă pentru că, să nu uităm, este vorba despre o roca formată chiar pe fundul apelor. În plus, aspectul ei poros, ușor neregulat, o face foarte interesantă. Dacă ți se pare că te-ai putea simți inconfortabil călcând în baie pe o astfel de piatră trebuie să știi că nu e deloc mai rece decât celebrele plăci de gresie cu care ne-am obișnuit să îmbrăcăm baia. Că să scapi de această grijă, poți monta o instalație de încălzire a pardoselii. Travertinul poate fi montat și fără rosturi, însă, întrucât poate fi o operațiune destul de dificilă, este recomandat să ceri ajutorul unui specialist. Calculează bine suprafață băii înainte de a comandă materialul. Un metru pătrat de travertin clasic antichizat costă 98 de lei și îl poți găsi în magazinele de specialitate.


Mozaic

O altă varianta de pardoseală este mozaicul din travertin. Plăcile mici, de 4,8 centimetri x 4,8 centimetri, sunt ușor de montat, iar aspectul lor neuniform da băii o înfățișare foarte naturală. Un metru pătrat de Mozaic Travertin Classic costă în jur de 141 de lei fără TVA și poate fi comandat și online.


Ardezie neagră

Pentru un aspect nonconformist și elegant al băii poți opta pentru ardezia neagră. Vei realiza un contrast interesant dacă montezi mobilier și accesorii de baie albe. Ardezia neagră se numără printre preferatele arhitecților, așadar, ai garanția unei alegeri inspirate și foarte moderne. Un metru pătrat de ardezie neagră costă circa 75 de lei fără TVA.

Ardezie colorată

Iar dacă negrul pur nu îți este pe plac, alege varianta "îndulcită", aceea a ardeziei colorate. Nuanțele merg de la gri închis, roșcat, auriu până la albastru-verzui, așadar jocul de culori, neregulat și foarte natural, va fi o adevărată plăcere pentru ochi. Preț estimativ, circa 105 lei metrul pătrat.


Marmură

Pentru o baie în stil victorian, alege marmură. O poți combina foarte bine cu lemn sau cu sticlă, dar și cu accesorii aurii, pentru un aspect luxos, cu totul ieșit din comun. Gama de modele și de culori este extrem de vastă, așa că ai de unde alege! 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Etajere rustice
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Ingrediente eco pentru curățenie
Joi, 13 Noiembrie 2014
Stire din Diverse : Cum să îndepărtezi chitul murdar
Pagina a fost generata in 1.3567 secunde