Decorațiuni pentru casă obținute prin vopsire

139
Decorațiuni pentru casă obținute prin vopsire - decoratiunispray-1417530341.jpg

Articole recomandate

Nu-ți trebuie bani mulți ca să schimbi puțin aspectul casei și nici foarte mult talent. Doar puțină imaginație. Iar cu un spray cu vopsea poți face adevărate minuni. Iată, potrivit Priceput.ro, cam ce poți colora rapid pentru un efect impresionant:


Ghivece

Dacă și tu ai impresia că toate ghivecele arată la fel, atunci înseamnă că e momentul să schimbi ceva. Și ce altceva să faci rapid decât să le aplici un strat de vopsea colorată. Și nu le face să semene iar toate între ele, ci alege mai multe culori, una pentru fiecare ghiveci.


Picioarele mobilierului

Dacă te-ai plictisit de vechile scaune sau de biroul la care scrii zi de zi, da-le o haina nouă. Alege o culoare de spray care crezi că se potrivește cu restul decorului și schimbă-le aspectul în câteva minute. Va trebui să aștepți un pic până se usucă, însă nouă înfățișare și aerul proaspăt pe care îl capătă îți vor plăcea la nebunie.


Monograme

Oricine are cuvinte sau simple litere care au o semnificație aparte pentru propria persoană. Atunci, de ce să nu le afișezi cât mai vizibil. Da-le un aspect cât mai interesant cu ajutorul unui spray cu vopsea aurie. Vor ieși în evidență și îți vor aminti zi de zi înțelesul pe care li l-ai atribuit. 


Borcane

Indiferent că le folosești că vaze pentru flori sau că suport pentru ustensile, borcanele vor arată mult mai bine dacă le vopsești. Alege nuanțe pale, complementare, sau culori metalice și vei obține piese foarte decorative.


Găleată din metal

Găleata din aluminiu pe care o umpli cu gheață pentru a ține la rece băuturile atunci când dai o petrecere arată și mai bine dacă îi aplici un strat de vopsea într-o culoare puternică, fluorescentă, spre exemplu. În acest fel, nimeni nu va mai întreba de unde poate lua o bere sau un suc rece, pentru că toți vor ști unde se află răcitorul improvizat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Etajere rustice
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Pardoseli pentru o baie de lux
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Ingrediente eco pentru curățenie
Joi, 27 Noiembrie 2014
Stire din Diverse : Cu ce plante să decorezi locuința
Joi, 13 Noiembrie 2014
Stire din Diverse : Cum să îndepărtezi chitul murdar
Pagina a fost generata in 1.8778 secunde