Dotează-te cu unelte de iarnă salvatoare

71
Dotează-te cu unelte de iarnă salvatoare - unelte-1418228114.jpg

Articole recomandate

Cei care stau la casă și mai au și curte, ar trebui să știe care sunt uneltele care n-ar trebui să lipsească, iarna, din orice locuință, mai ales că meteorologii nu au vești prea grozave. Iată ce dotări de iarnă v-ar trebui, potrivit www.casadex.ro:


Lopata este la fel de folositoare iarna, dar dacă stai bine cu bugetul și ai o curte pe măsură, n-ar fi rău să cumperi și o mașină pentru deszăpezit. Investiția este una importantă, poate să ajungă și până la 3000 de lei, dar este genul de mașinărie pe care o ai pentru foarte multă vreme și care se dovedește extrem de utilă. Găsești freze pentru zăpadă și la 700-800 de lei, utile pentru curți mai mici. 


Scara mobilă nu trebuie să-ți lipsească iarna, ca să cureți zăpada de pe casă. Deja scara cu pricina trebuia folosită pentru a îndepărta frunzele și tot ceea ce s-a adunat în toamnă, în jgheaburi și burlane, ca să faci loc apei să se scurgă și să nu se infiltreze în casă. 


Unelte cu rol preventiv

Din categoria de unelte pentru casă care au scop preventiv face parte banda adezivă izolantă. Un geam crăpat, o zonă cu probleme în acoperiș sau alte situații unde este nevoie de o intervenție de urgență, toate se pot rezolva cu această banală bandă izolantă. În plus, aproape orice fel de reparație se poate face tot cu bandă adezivă. Se poate dovedi foarte eficientă pe timpul iernii și pentru izolarea țevilor. 


Important! Nu în ultimul rând, pregătirea pentru iarnă înseamnă și un stoc de alimente neperisabile (apă, făină, mălai, lapte praf, câteva conserve), care să te ajute să te descurci măcar câteva zile. Încarcă butelia de voiaj și fă-ți un stoc de baterii. Mai bine să nu le folosești, decât să-ți lipsească la nevoie. Că doar nimic nu-i mai schimbător ca vremea pe lumea asta! 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Etajere rustice
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Pardoseli pentru o baie de lux
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Ingrediente eco pentru curățenie
Pagina a fost generata in 1.4773 secunde