Finanțare norvegiană pentru IMM-uri

157
Finanțare norvegiană pentru IMM-uri - finantarenorvegiana-1528473143.jpg
Innovation Norway, alături de partenerul local Centrul Enterprise Europe Network, din cadrul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, organizează sesiunea de informare din cadrul programului "Dezvoltarea IMM-urilor din România".

La eveniment sunt invitați reprezentanți ai companiilor românești care desfășoară activități în regiunea Sud-Est a României, precum și reprezentanți ai administrațiilor publice locale, organizațiilor de sprijin pentru sectorul de afaceri, firmelor de consultanță s.a.

Programul "Dezvoltarea IMM-urilor din Romania" face parte din granturile SEE și norvegiene pentru perioada 2014-2021 și își propune să contribuie la creșterea durabilă și intensificarea creării de valoare în sectorul de afaceri din România. Programul va urmări să stimuleze și să dezvolte parteneriate de afaceri pe termen lung între parteneri din Islanda, Liechtenstein, Norvegia și Romania, bazate pe dezvoltarea afacerilor și inovare. Programul va încuraja proiectele implementate în parteneriate bilaterale într-una dintre cele trei arii vizate: inovare verde în industrie, ICT (tehnologia informației și a comunicațiilor), creșterea albastră (dezvoltarea durabilă a sectorului marin și maritim).

Bugetul alocat programului este în valoare de 45.000.000 euro. Pentru primul apel de propuneri de proiecte, bugetul disponibil este de 21.083.334 euro. Grupul țintă principal al programului este format din întreprinderi private românești, cu prioritate întreprinderile mici și mijlocii.

În cadrul sesiunii de informare de la Constanța, reprezentanții Innovation Norway vor prezenta elementele principale ale programului de finanțare, precum: criterii de eligibilitate pentru solicitanți și parteneri, procedura de depunere a cererilor de finanțare. Întâlnirea se va finaliza cu o sesiune de întrebări și răspunsuri cu privire la condițiile de finanțare ale programului.

Evenimentul va avea loc în data de 11 iunie, 2018, ora 10.00, la Sala de conferințe a CCINA Constanța (bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr.185A).

Toate informațiile relevante cu privire la programul de finanțare sunt disponibile pe pagina de internet ttps://www.innovasjonnorge.no/roinn. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4764 secunde