Firma condusă de Dragoş Zavarache încasează peste 2,5 milioane de lei pentru execuţia branşamentului electric la Cazino Constanţa

1594
Firma condusă de Dragoş Zavarache încasează peste 2,5 milioane de lei pentru execuţia branşamentului electric la Cazino Constanţa - firma-1680094920.jpg

Articole de la același autor

Lucrările de reabilitare a Cazinoului din Constanţa sunt în plină desfăşurare. Bineînţeles, în jurul unui proiect de asemenea anvergură, „roiesc” firme peste firme, fiecare dornică de a-şi pune amprenta pe reconstrucţia celebrei clădiri, dar şi de a-şi umple conturile cu sume frumuşele, din bani publici.

Astfel, una dintre firmele care au câştigat contracte de achiziţii publice pe obiectivul Cazino Constanţa este Electroprecizia AG, care va încasa 2.186.122,87 lei (fără TVA) pentru a executa branşamentul electric aferent imobilului.

Autoritatea contractantă este Primăria Municipiului Constanţa, iar lucrările ce fac obiectul execuţiei, prevăzute în documentaţia tehnico-economică - aşa cum sunt prevăzute în contractul de achiziţii publice, procedura simplificată, consultat pe e-licitatie.ro - constau în: execuţie branşament electric, inclusiv lucrări necesare pentru construcţii; furnizare şi montaj Punct de conexiune cu post de transformare în anvelopă de beton.

Firma Electroprecizia AG SRL are sediul social în judeţul Braşov, localitatea Săcele, pe Calea Bucureşti nr. 6, şi a fost înfiinţată în urmă cu 14 ani, mai exact în data de 27 mai 2009. Principala sa activitate constă, conform codului CAEN, în „Lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii”.

În 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 52.260.332 lei, profit de 3.074.620 lei (marjă de 5.88%) şi 184 de angajaţi.

Conform confidas.ro, asociaţi în firmă sunt Electroprecizia SA - 99% şi Intercom SA - 1%, administratorul fiind unic, în persoana lui Dragoş Zavarache. Electroprecizia SA mai apare în firmele Wagner Casting Solutions SRL, Electroprecizia Tools Production SRL, Electroprecizia Electrical Motors SRL, Electroprecizia Cast Production SRL, Electroprecizia Electrical Equipment SRL, Tramar SRL şi Electroprecizia Logistics Park SA.

XXX

Nu este primul contract bun pe care firma braşoveană îl „prinde”, în ultima perioadă, la Constanţa.

Astfel, în luna decembrie a anului trecut, în urma unei licitaţii publice, Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa i-a atribuit un contract pentru înfiinţarea unei reţele electrice de distribuţie şi posturi de transformare pentru alimentare consumatori Port Midia, valoarea totală a contractului fiind de 19.895.115,92 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3362 secunde