Firmele mici şi mijlocii, invitate să se înscrie în Programul Startup Nation 4

177
Firmele mici şi mijlocii, invitate să se înscrie în Programul Startup Nation 4 - 1-1710940172.jpg

Articole de la același autor

Veşti bune pentru firmele mici şi mijlocii constănţene. La jumătatea lunii mai, urmează a se lansa înscrierile în Programul Startup Nation 4, care va avea un buget total de 400 milioane de euro, a anunţat ministrul Economiei, Ştefan Radu Oprea.

La cele trei ediţii anterioare ale Programului Startup Nation, microîntreprinderile şi firmele mici şi mijlocii (IMM) eligibile au putut obţine fonduri nerambursabile de câte 200.000 de lei fiecare, pentru investiţii în echipamente, utilaje, programe software, echipamente pentru economia de energie (panouri fotovoltaice, pompă de căldură), autoturisme/autoutilitare, sumă forfetară (salarii, chirii, utilităţi), spaţiu de lucru.

Anul 2024 este unul super-electoral, cu alegeri europarlamentare, locale, legislative şi prezidenţiale. Ministerele s-au întrecut să anunţe programe de finanţare pentru antreprenori, cu fonduri europene, dar şi de la bugetul de stat. Cel mai recent, în urmă cu o săptămână, Ministerul Economiei a lansat în dezbatere publică Programul Femeia Antreprenor 2024, iar Ministerul Energiei, Programul Electric Up 2024, ambele cu fonduri de la bugetul de stat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4654 secunde