FISCUL va aplica în 2015 o nouă metodă de control

728
1
FISCUL va aplica în 2015 o nouă metodă de control - proceduradevalorificare-1419954277.jpg

Articole recomandate

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) va introduce o nouă procedură de verificare a firmelor care cer înregistrarea codului de TVA care va avea trei filtre de selecție, potrivit Capital.ro.


În primă fază, vor fi analizate datele companiei cu o aplicație informatică. Dacă apar suspiciuni, va avea loc un interviu la Fisc și, în ultimă instanță, va fi făcut un control la sediul societății, a declarat, pentru Capital, șeful instituției, Gelu Ștefan Diaconu.

"Începând cu 1 februarie vom introduce noua procedură de înregistrare în scopuri de TVA care va fi derulată prin structuri specializate din cadrul compartimentelor de informații fiscale. La momentul atribuirii codului de înregistrare vom face verificare preliminară. Pentru majoritatea solicitanților durata obținerii codului de înregistrare va fi de doar 24 de ore față de 3 zile acum. Pentru cei care au profil de risc ridicat intervin verificări inclusiv prin Antifraudă. Important este să nu se mai înregistreze firme care au ca unic scop evaziunea fiscală la TVA pentru că aici principala cauză este activitatea firmelor fantomă", a declarat președintele ANAF, scrie realitatea.net.



Comentează știrea

cristi
30 decembrie 2014
Oferta

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.521 secunde