Ford, constructorul american cu cel mai înalt grad de încredere din partea clienților

222

Articole recomandate

Ford este singurul constructor auto din SUA care are un grad înalt de încredere din partea clienților săi, potrivit studiului "2009 Annual Car Reliability", publicat de Consumer Reports.
Potrivit studiului, "producția susținută de vehicule Ford cu grad sporit al calității spulberă mitul conform căruia numai constructorii japonezi dezvoltă autovehicule cu fiabilitate ridicată. Exceptând modelul Toyota Prius, fiabilitatea modelelor Ford Fusion și Mercury Milan, dotate cu motor în 4 cilindri, a surclasat orice alt autovehicul sedan de familie. Ambele produse Ford Motor Company au obținut rezultate superioare în comparație cu Honda Accord și Toyota Camry, în timp ce modelul Lincoln MKZ depășește competitorii Acura TL și Lexus ES".
Per total, aproximativ 90% din produsele marca Ford, Lincoln și Mercury au fost cotate cu punctaje peste medie în studiul realizat de Consumer Reports.
La Constanța, dealerul Ford este Romcar, parte a grupului Țiriac, care aduce pe piața românească 15 modele Ford, atât din gama autoturismelor, cât și din cea a autoutilitarelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6504 secunde