Ford vrea să producă o mașină low-cost în România

402
Loganul ar putea avea un concurent serios chiar din România. Automobilul va fi echipat cu motoarele de 1 litru din generatia Ecoboost, fabricate la Craiova, potrivit presei din Brazilia și India.

Ford pregătește o ofensivă low-cost în țările emergente. Americanii vor construi un model subcompact ieftin. Automobilul de clasă B ar putea fi construit chiar la uzina de la Craiova.

Modelul va fi cel mai ieftin Ford, reprezentând o variantă mai accesibilă la Ka, Fiesta sau Figo. Încă nu se știe dacă Ford va renunța la modelul KA sau modelul low-cost va fi produs în paralel cu acesta. Automobilul va fi echipat cu motoarele de 1 litru din generația Ecoboost, fabricate la Craiova, potrivit presei din Brazilia și India.

Modelul va fi cel mai ieftin Ford, reprezentând o variantă mai accesibilă la Ka, Fiesta sau Figo. Încă nu se știe dacă Ford va renunța la modelul KA sau modelul low-cost va fi produs în paralel cu acesta. Automobilul va fi echipat cu motoarele de 1 litru din generatia Ecoboost, fabricate la Craiova, scrie presa din Brazilia si India.

Mașina va fi comercializată, pentru început, în China, India și Brazilia, dar urmează sa fie vânduta pe tot mapamondul, informează Realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 27 August 2011
Stire din Economie : "Fii manager pentru afacerea ta!"
Pagina a fost generata in 1.6822 secunde