Forumul România - Cipru: valorificarea oportunităților de afaceri

142
Forumul România - Cipru: valorificarea oportunităților de afaceri - forumulromaniacipru-1662389195.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț și Industrie a României în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Ciprului și Ministerul Energiei, Comerțului și Industriei al Republicii Cipru organizează, pe data de 14 septembrie 2022, Forumul România – Cipru: valorificarea oportunităților de afaceri.

Evenimentul se va desfășura în sala Aurel Ghibuțiu, la CCIR Business Center, începând cu ora 10:30. Reuniunea are loc în marja vizitei oficiale în România a ministrului adjunct al cercetării, inovării și digitalizării din Republica Cipru, Kyriacos Kokkinos, care va conduce o delegație de oameni de afaceri ciprioți.


Scopul forumului este de a consolida relațiile de afaceri dintre România și Cipru, cu accent pe domeniile IT&C, juridic, consultanță și audit. În prima parte a evenimentului, vor fi prezentate oportunități de afaceri disponibile pe piețele cipriotă și românească, În partea a doua, vor avea loc întâlniri bilaterale între companiile din Cipru și România, cu sprijinul Enterprise Europe Network.

Accesul la forum se va realiza în baza formularului de înregistrare completat, iar termenul limită pentru înscriere este 13 septembrie 2022. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.354 secunde