Franța vrea să își crească oile în România

270
Franța vrea să își crească oile în România - franta-1444570627.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și ai Agenției Naționale de Zootehnie au avut o întâlnire cu experți din cadrul Institutului de L’Elevage din Franța. Cu această ocazie, s-a stabilit ca, în perioada următoare, să aibă loc o întâlnire în țara noastră, în care vor fi discutate aspecte privind dezvoltarea sectorului ovin în România și posibilitatea de a exporta tineret ovin din rasele de carne în Franța, în viu sau carcasă.


La întâlnire ar urma să participe alături de reprezentanți ai MADR și ANZ, fermierii români, întrucât se dorește o colaborare cu fermierii din țara noastră, experții francezi manifestându-și disponibilitatea pentru a-i instrui pe cei interesați să crească și să exploateze oi de carne din Franța.


De asemenea, experții francezi au confirmat că vor participa la o întâlnire cu oficialii și fermierii români cu ocazia Târgului internațional INDAGRA, ediția 2015, pentru a discuta despre tehnologii de creștere și genetică pentru bovine din rasa Limousine.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Septembrie 2015
Stire din Economie : Cum se face  noua cooperativizare  a agriculturii
Pagina a fost generata in 0.4337 secunde