Trăim vremuri puturoase!

Funcționarii publici se șterg la fund cu frunzele de dud!

888
Funcționarii publici se șterg la fund cu frunzele de dud! - 1dd3d9406cef53e9954fc14347483c91.jpg
Multe instituții publice au rămas fără hârtie de scris, dosare, creioane și pixuri. Au deja cote foarte mici de benzină și impulsuri telefonice, de curent electric și chiar de apă. Cheltuielile de întreținere și reparații s-au redus aproape la zero. Comisarii Gărzii Financiare, spre exemplu, se plâng că trebuie să cerșească câte un top de hârtie chiar de la cei pe care îi controlează.
Acum, guvernul a decis că față de reducerea de 15% începută în 2009, mai trebuie aplicată alta, suplimentară, de 20%. Sunt vizate, din nou, cheltuieli de transport, cu benzina, telefoanele, deplasări externe și cu… alte bunuri. În spatele acestui termen general se ascunde rola de hârtie igienică. Funcționarii publici vor trebui, de acum înainte, să aplice una din următoarele metode de igienă: să vină cu hârtia de acasă, să se șteargă cu frunzele duzilor din curtea instituției sau să stea cu fundul în sus și să aștepte să se usuce.
Conform declarației premierului Emil Boc, astfel de cheltuieli "pot fi amânate pentru vremuri mai bune; acum trebuie să ne concentrăm toate eforturile pentru a realiza investițiile majore de care România are nevoie, prin econo-miile pe care le facem." Acum, trăim vremuri puturoase!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9524 secunde