GREVĂ la Lufthansa. Toate cursele de pe Aeroportul "Henri Coandă" spre Germania, ANULATE!

117
GREVĂ la Lufthansa. Toate cursele de pe Aeroportul
Optsprezece curse ale companiei Lufthansa care trebuiau să decoleze luni din București spre Frankfurt, Munchen, Berlin și Dusseldorf sau să aterizeze pe Aeroportul "Henri Coandă" au fost anulate din cauza grevei de avertisment din Germania. Pasagerii care aveau bilete pentru aceste curse au fost contactați zilele trecute de reprezentanții companiei Lufthansa pentru a fi reprogramați în alte zile sau rerutați.


Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că 1.650 de zboruri pe distanțe scurte ale companiei Lufthansa sunt anulate luni, ca urmare a grevei de avertisment organizate de Sindicatul Verdi. Zborurile Germanwings - o companie aeriană low-cost care face parte din compania Luftansa - nu sunt afectate.


Totodată, Ministerul Afacerilor Externe a atenționat cetățenii români care doresc să călătorească în Israel că, începând din 21 aprilie, toate zborurile interne și internaționale ale companiilor El Al, Arkia și Israir sunt anulate pe termen nelimitat, inclusiv cursele pe ruta Tel Aviv - București - Tel Aviv. Cursele au fost anulate din cauza grevei generale din sectorul aviației civile organizate de sindicatele din cadrul companiilor aeriene israeliene El Al, Arkia și Israir, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8504 secunde