Guvernul a aprobat reducerea în medie cu 50% a unor amenzi aplicate transportatorilor rutieri

60
Guvernul a aprobat reducerea în medie cu 50% a unor amenzi aplicate transportatorilor rutieri - riscmajordeblocajintrafictranspo-1391620290.jpg

Articole recomandate

Amenzile aplicate transportatorilor rutieri pentru lipsa licenței, folosirea unor documente expirate sau suspendate, precum și pentru alte contravenții au fost reduse de Guvern în medie cu 50%, ca urmare a crizei care afectează sectorul de profil și a încasărilor slabe, scrie Mediafax.


"Actul normativ adoptat de Guvern diminuează amenzile contravenționale aplicate transportatorilor rutieri, ca urmare a situației apărute în practică, unde criza economică a determinat un nivel scăzut de colectare a sumelor respective și o tergiversare a punerii în executare a amenzilor. De asemenea, ca urmare a dialogului social s-a constatat că amenzile contravenționale ridicate elimină mulți operatori de transport de pe piață și determină scăderea volumului de schimburi și a veniturilor generale ale societății. În acest sens, amenzile contravenționale prevăzute de HG nr.69/2012 au fost reduse, pe diversele categorii de contravenții, în medie cu 50%", a anunțat Executivul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4186 secunde