ȘOC ÎN MEDIUL DE AFACERI! Heineken va închide fabrica de bere din Constanța

2981
3
ȘOC ÎN MEDIUL DE AFACERI! Heineken va închide fabrica de bere din Constanța - heinekenvainchidefabricadeberedi-1663676904.jpg

Articole de la același autor

Compania Heineken România și-a anunțat intenția de a înceta activitatea de producție a fabricii de bere din Constanța și de a transfera o parte din activitatea acesteia către celelalte trei fabrici ale sale, din Craiova, Miercurea Ciuc și Ungheni.

Oprirea activității va avea loc, cu aproximație, în septembrie 2023, se arată în comunicatul dat publicității.

„Suntem mândri de tradiția noastră în fabricarea berii, din Constanța, însă fabrica a funcționat mult sub capacitate de câțiva ani. Este necesar să avem cea mai eficientă amprentă de producție pentru a asigura creșterea și investiții suplimentare, pe termen lung”, se spune în comunicat.

Elemente ale capacităților de producție și ambalare ale fabricii din Constanța urmează a fi transferate către celelalte fabrici.

Ce se va întâmpla cu lucrătorii fabricii de bere din Constanța? În această privință, comunicatul precizează următoarele: „Cunoaștem impactul pe care această decizie îl are asupra colegilor noștri din Constanța, ale căror muncă și dăruire le respectăm și le apreciem profund. În acest moment, ne concentrăm să îi sprijinim pe colegii noștri în mod corespunzător pe durata acestei tranziții.” 

Comentează știrea

Nicu Stan
20 septembrie 2022
Fabrica trebuie pastrata nu inchisa.

Dupa ce ca e saracie la Constanta se mai inchide si fabrica. Bravo, o sa ajungem sa bem bere din Bangladesh. In Barcelona de exemplu nu se vinde decat Coca Cola produsa in fabrica de acolo, nu ii intereseaza ce vrea Coca Cola ci daca exista fabrica sa o foloseasca pe aia nu sa importe din alta parte. Primaria ar trebui sa taxeze

Ref : Statistica, ultimul etaj pe stanga la nave
20 septembrie 2022
Statul Roman si Responsabilitatea Sociala

Pai, sa vedem ce inseamna mai exact pt. constanteni. Intuitiv 300 salarii, cu alte 5 dependente adica 1500 de oameni direct afectati ! Raportati la numarul de locuitori si iese impactul. Transformati in votanti, adaugati o pondere 3 si vedeti impactul politic local. Trimiteti multumirile pe adresa Casei Poporului pt. buna responsabilitate sociala.

Jean
20 septembrie 2022
provatizare

Asta a insemnat la noi privatizarea. Au venit si au cumparat totul pe 2 lei sau gratis si in urmatori ani au distrus si inchis fabricile .Asa si-au protejat ei piata ...........La noi nu a fost nici unul vizionar sau destept sa puna conditii , preei fabrica dar 100 de ani nu o falimentezi , nu o inchizi

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4593 secunde