Hotelierii de pe litoralul bulgăresc anunță reduceri consistente pentru iunie

101
1
Hotelierii de pe litoralul bulgăresc anunță reduceri consistente pentru iunie - bulgaria-1369798420.jpg
Primele patru luni ale anului au fost caracterizate, pentru destinația Bulgaria, de o creștere foarte mare a rezervărilor tip early booking față de anul precedent, multe venind și dinspre România. Hotelierii vor să crească însă și mai mult numărul turiștilor, așadar au anunțat pentru luna iunie oferte promoționale și reduceri: turistul obține o vacanță de 4 - 5 stele la preț de 2 - 3 stele.

Ofertele promoționale pentru iunie vor implica reduceri cuprinse între 10% și 55%. 

"Hotelierii din Bulgaria sunt încrezători că vor avea un sezon bun. Vreau să subliniez că piețele pe care se concentrează aceștia și de pe care sunt înregistrate creșteri sunt Rusia, dar și România. O ușoară creștere se înregistrează și dinspre Marea Britanie, iar piața scandinavă stagnează. În schimb, piața germană este în scădere. Recomand turiștilor să nu aștepte ofertele last-minute, deoarece riscă să nu mai găsească locuri la hotelul preferat, în stațiunea preferată, și să-și facă rezervările în timp util. Amintesc că luna august este mereu foarte aglomerată", precizează Sebastian Constantinescu, directorul general al Travel Planner - touroperator și consultant specializat pe destinația Bulgaria.

Constanța se numără printre județele din care pleacă cei mai mulți turiști pe litoralul bulgăresc. Într-un top realizat de touroperatorul amintit mai sus, din București, Argeș (în special din Pitești), Prahova (mai ales din Ploiești) și Constanța sunt an de an cei mai mulți turiști care ajung la vecini. Urmează apoi Brașov și Cluj, Iași și Bacău, dar și Dolj.

Majoritatea preferă Sunny Beach, dar mulți ajung și în stațiuni ca Nisipurile de Aur, Albena sau Obzor.

Comentează știrea

Nicu
30 mai 2013
Reduceri

Articolul este foarte interesant, dar reduceri si promotii gasesti si pe http://www.reducerisipromotii.org/fashion/dresuri#.Uabw8pzj6W8

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5415 secunde