Concurs Hotelierii salvează sezonul estival 2010 cu oferte de… criză

455

Articole de la același autor

Turismul din stațiunile de pe litoral se adaptează la vremurile grele. Taie guvernul salariile și pensiile, taie și hotelierii din prețuri. Nici n-au altă soluție.
Potrivit Asociației pentru Promo-varea și Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării, turiștii au posibilitatea să petreacă o săptămână de vacanță la Marea Neagră, "la cele mai mici tarife ale sezonului 2010". În cadrul programului "Litoralul pentru toți", care se va încheia pe 14 iunie, se derulează ultimele două serii. Organizatorii susțin că sunt cele mai avantajoase tarife pentru un sejur de 6 nopți, pentru această perioadă, din zona Mării Negre. Așa o fi.
Oferta este următoarea:
r Hotel 5 stele cu mic dejun: 499 lei;
r Hotel 4 stele cu mic dejun: 419 lei;
r Hotel 3 stele cu mic dejun: 349 lei;
r Hotel 3 stele fără mic dejun: 219 lei;
r Hotel 2 stele cu mic dejun: 249 lei;
r Hotel 2 stele fără mic dejun: 189 lei;
r Hotel 1 stea fără mic dejun: 159 lei.
În perioadele de sezon intermediar (respectiv 15 iunie - 15 august sau 15 - 31 august 2010), turiștii pot alege programul "Zile gratuite de vacanță", care funcționează după modelul "plătești cinci nopți și stai șase sau chiar șapte".
Pentru cei ce se decid în ultimul moment să vină pe litoral, agențiile de turism au lansat ofertele "Week-end la mare", care constau în tarife avantajoase pentru vacanța de final de săptămână.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5795 secunde