Iată cât te costă să vezi Europa cu trenul

132
Iată cât te costă să vezi Europa cu trenul - tren-1391514054.jpg

Articole de la același autor

CFR Călători a anunțat că a pus în vânzare oferta InterRail Global Pass. Pentru călătoria cu trenul în întreaga Europă, Eurail Group GIE, societate care gestionează oferta InterRail Pass, vine în întâmpinarea solicitării pasagerilor cu o nouă promoție, de 15% reducere. Aceasta se aplică la legitimațiile de tip InterRail Global Pass.


Legitimația InterRail Global Pass oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de țări europene, din Scandinavia până în Turcia, și în plus traversarea maritimă cu vaporul între Italia și Grecia. Perioada de valabilitate a legitimațiilor este de la cinci zile până la o lună și permite pasagerilor libertatea de a alege și chiar a schimba  ruta în timpul călătoriei.
Copiii beneficiază de o reducere de 50% din prețul deja redus, iar tinerii (vârsta până în 26 de ani) și seniorii ( vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea, de tarife reduse.


Iată câteva exemple de tarife, pentru un adult: o călătorie de 15 zile continuu costă 590 euro la clasa I și 376 la clasa a II-a, 22 zile continuu - 690 euro la clasa I și 439 euro la clasa a II-a, cinci zile din zece - 375 euro la clasa I și 119,5 euro la clasa a II-a.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5411 secunde