Iată cum le poți aduce un zâmbet copiilor și vârstnicilor din Tortomanu

90
Iată cum le poți aduce un zâmbet copiilor și vârstnicilor din Tortomanu - alddcampanieumanitaratortomanu-1386167022.jpg

Articole de la același autor

Asociația Litoral - Delta Dunării încheie anul printr-o campanie umanitară de sprijinire a copiilor și vârstnicilor din localitatea Tortomanu. Acesteia i s-au alăturat și constănțenii din Fundația "Semper Fidelis, Tomiris!", dornici să sprijine familiile nevoiașe cu copii prin donații de hăinuțe, jucării, cărți, încălțăminte, alimente și chiar sume modice de bani, pentru a se cumpăra dulciuri și fructe. 


"Invit toți colegii - agenți economici din stațiunile turistice, dar și constănțeni neimplicați în turism, să se alăture în această campanie. Sunt sigură că oamenii de afaceri din turismul din Constanța pot aduce un zâmbet pentru a face sărbătorile de iarnă mai frumoase unor persoane nevoiași", spune Corina Martin, președintele Asociației Litoral - Delta Dunării.


Persoanele interesate să participe la această campanie sunt rugate să ducă pachețele începând de joi, 5 decembrie, ora 16.00, până sâmbătă, 7 decembrie, ora 9.00, la recepția Hotelului Delfinul din Mamaia. Cei care doresc să doneze sume de bani sunt rugați să o facă până vineri, 6 decembrie, ora 12.00, astfel încât să se poată cumpără în timp util dulciuri și fructe pentru copii.    
"Îi așteptăm pe toți cei care doresc să ne însoțească în comuna Tortomanu sâmbătă, 7 decembrie, ora 11.00, la Hotelul Delfinul din stațiunea Mamaia", au ținut să precizeze reprezentanții asociației. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Prins cu strugurii în sac
Sâmbătă, 03 Decembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Profesor acuzat că a strâns de gât un elev
Sâmbătă, 03 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Incendiu la Tortomanu
Pagina a fost generata in 1.3094 secunde