IMM-urile au dat proba de viteză. 500 de milioane de lei, epuizate în câteva minute

70

Articole de la același autor

Sesiunea de înregistrare on-line a cererilor de ajutor pentru IMM-uri a fost declarată închisă ieri dimineață la ora 8:35:41, după numai cinci minute și 41 de secunde de la deschidere, și asta deoarece s-a epuizat bu-getul de 500 de milioane de lei alocat schemei. "Având în vedere că din finanțarea solicitată prin cererile înregistrate online bugetul anual de 500 milioane lei alocat schemei a fost epuizat, începând cu data de 28.08.2013 ora 8:35:41 sesiunea de înregistrare online a cererilor de acord pentru finanțare în baza H.G. nr. 274/2013, cu modificările și completă-rile ulterioare, este declarată închisă", a informat ieri Ministerul Finanțelor Publice.

Așa cum era și de așteptat, spiritele s-au încins la aflarea timpului scurt în care s-au epuizat fondurile. Reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice au anunțat însă că primesc sesizări cu privire la modul în care s-a desfășurat procedura de înregistrare on-line: "Persoanele care doresc să depună sesizări cu privire la modul în care s-a desfășurat procedura de înregistrare online pentru accesarea fondurilor puse la dispoziție prin schema de minimis sunt invitate să le transmită în atenția Direcției Generale Ajutor de Stat, Practici Neloiale și Prețuri Reglementate".

Potrivit listei cererilor de acord pentru finanțare înregistrate on-line pe pagina de Internet a Finanțelor au fost admise 644 de cereri de finanțare.

Prin această schemă de ajutor de stat, IMM-urile pot primi fonduri nerambursabile de până la 200.000 de euro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1032 secunde